Structuri și improvizație - Prezentare modul on-line

În modulul de structuri și improvizație vom trata fiecare structură ca un basico - adică o vom trata ca și cum structura este un punct de plecare pentru improvizație și creativitate.

Structură și improvizație - prezentare modul

Bineînțeles că vom avem și un modul de structuri și improvizație. Vom prezenta clar și încet structurile pentru ca voi să le puteți reține, vom face recomandări pentru tempoul pe care îl puteți folosi pentru exercițiu și, atenție, vom descrie pentru ambele roluri acele senzații și idei pe care să concentrăm atunci când lucrăm.

Vom face recomandări privind muzica pe care să exersați în funcție de nivelul la care ajungeți să stăpâniți structura.

Pentru cei care nu au posibilitatea de a exersa cu parteneră sau parteneră, vom indica felul în care putem face shadow-leading și shadow-partnering în așa fel încât, corporal și mental, să fim pregătiți pentru momentele când ajungem să dansăm în cuplu.

Iar apoi vă vom sugera câteva idei pentru a crea noi posibilități de improvizație pornind de la structura dată.

Vrei un preview dintr-un episod?Lasă-ne adresa de email îți vom trimite un fragment
Aici te abonezi și ai reduceri!Spune-ne care e opțiunea ta și îți trimitem codul promo de reducere.

Tango Senior este un  cod promo care aplică o reducere de 60 USD la cumpărarea a 4 episoade pe platformă. Cu el poți cumpăra 4 episoade cu doar 79 USD în loc de 116 USD (29 x 4). Diferența de 19 USD (79$ - 60$) o plătești pe platformă.

Tango Junior este un cod promo care aplică o reducere de 20 USD la cumpărarea unui episod pe platformă. Cu el poți cumpăra un episod cu doar 29 USD în loc de 39 USD, iar diferența de 9 USD (39$ - 29$) o plătești pe platformă.

Tango Basic este un cod promo de 10 USD aplică o reducere de 60 USD la cumpărarea unei lecții introductive pe platformă. Cu el poți cumpăra cu doar 15 USD în loc de 19 USD. Diferența de 5 USD (15$ - 10$) o plătești pe platformă.