Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Milonga Aniversară – 11 ani de Tangotangent

03/02/2017 from 21:00 - 04/02/2017 from 03:00

milonga-aniversara-11-ani-tangotangent

Invitație la Milonga Aniversară

Pe 3 februarie, vinerea de la 21.00 sunteți invitații noștri la milonga Aniversară - 11 ani de Tangotangent la Ambery Hall Lights.

Vom sărbători împreună cu voi 11 ani de la înființarea scolii noastre, a tuturor, Tangotangent - cea mai activă și atractivă din București (cel puțin așa am auzit de la voi 🙂

Locația exactă este: Bd. Tudor Vladimirescu 22, Bucuresti. (Clădirea TeamNet - la 7 min de condus cu masina din Piata Unirii spre Piata de flori)

Intrarea este liberă, iar tortul si sampania din partea casei! Spre dimineață dacă energia o cere, vom dansa și muzici populare sau alte dansuri pe care le doriți! 😉

Vă așteptăm cu drag!

TTTeam

 

"S-a intamplat ca fericirea sa ma fure. Sa ma ia de acasa, de langa el, cel pe care il iubesc, si sa ma duca intr-o masina cu prieteni la o petrecere. Sa ma pacaleasca cu o vorba din povesti - "o petrecere ce tine trei zile si trei nopti" la care trebuia sa fiu prezenta neaparat.Intrand pe usa acelei case, fericirea m-a lovit din plin cu un puternic flux de emotii, zambete si imbratisari, toate indreptate spre fiinta mea, tintuita in loc si surprinsa.

Asa am inteles ca nu voi fi in stare niciodata sa fiu atat de fericita mereu. Caci nu imi sunt construite venele sa duca sangele cu atata putere, umplut de oxigenul inspirat puternic si neregulat. Ca nu imi sunt construiti ochii sa priveasca numai zambetele de pe chipurile celor ce ma iubesc si ca nu imi este atat de elastica inima sa cuprinda toata acea energie din jur ce spiraleaza in jurul fiintei mele.

Da, fericirea nu este ceva ce poti trai continuu.

M-am asezat pe scaun, mi-am simtit capul greu si ochii in flacari. Ti-a trebuit fericire... tine-o bine, Ramona!

De ce oamenii acestia mi-au dat-o asa in brate pe degeaba, ca si cum ei ar fi avut de prisos?

De ce mi s-a sters din minte fiecare cuvant ce ar fi trebuit rostit ca multumire?

De ce gandurile au tacut instantaneu si timpul a stat in loc?

Vibreaza... pentru ca e bine, e atat de bine!

Se intampla ca oamenii sa poarte fericirea cu ei mereu, iar uneori sa o desarte in bratele cuiva deodata cu bucurie. Se intampla ca uneori sa-mi fie randul sa o primesc si atunci nu pot decat sa o simt in intreaga fiinta. E necesar sa imi duc fericirea cu mine oriunde, pentru ca nu voi stii niciodata cine va avea nevoie sa o primeasca asa cum am primit-o eu."

petrecere-aniversara-tangootangent-ambery-hall

Vrei un preview dintr-un episod?Lasă-ne adresa de email îți vom trimite un fragment

Details

Start:
03/02/2017 from 21:00
End:
04/02/2017 from 03:00

Venue

Ambery Hall Lights
Bd. Tudor Vladimirescu 22
București, Romania
+ Google Map
Phone:
+40 722 163 270
Website:
http://amberyhall.ro/Ambery-Hall-Lights/

Organizer

Tangotangent
Phone:
+40721284428
Email:
conectat@tangotangent.ro
Website:
http://www.tangotangent.ro
Aici te abonezi și ai reduceri!Spune-ne care e opțiunea ta și îți trimitem codul promo de reducere.

Tango Senior este un  cod promo care aplică o reducere de 60 USD la cumpărarea a 4 episoade pe platformă. Cu el poți cumpăra 4 episoade cu doar 79 USD în loc de 116 USD (29 x 4). Diferența de 19 USD (79$ - 60$) o plătești pe platformă.

Tango Junior este un cod promo care aplică o reducere de 20 USD la cumpărarea unui episod pe platformă. Cu el poți cumpăra un episod cu doar 29 USD în loc de 39 USD, iar diferența de 9 USD (39$ - 29$) o plătești pe platformă.

Tango Basic este un cod promo de 10 USD aplică o reducere de 60 USD la cumpărarea unei lecții introductive pe platformă. Cu el poți cumpăra cu doar 15 USD în loc de 19 USD. Diferența de 5 USD (15$ - 10$) o plătești pe platformă.