PRACTICA Z de tango argentinian

Practica Z de tango argentinian este parte integranta din procesul de invatare conform programei de studiu la Tangotangent.

Cursantii nostri precum si ceilalti dansatori de tango din Bucuresti se intalnesc si danseaza la Practica Z, eveniment organizat in fiecare DUMINICA de la 18.00 la 22.00 in Bd. Pache Protopopescu 43A, la ESTUDIO TANGO REAL

De ce practica de tango?

Practica este cea mai simpla cale de a invata sa dansam - reluam si lucram miscarile si propriul corp in ritm propriu, cu atentie si rabdare, impreuna cu unul sau mai multi parteneri.

Ce facem la practica?
  1. Venim impreuna cu colegii de grupa si repetam notiunile si principiile invatate in timpul saptamanii in cadrul lectiilor.
  2. Ne intalnim si socializam cu colegii de la alte grupe de incepatori, intermediari sau avansati.
  3. Recuperam lectiile la care am lipsit; ii intrebam pe colegi sau pe instructorii prezenti.
  4. Cerem informatii suplimentare, lamuriri, informatii aprofundate si de detaliu despre aspectele pe care nu le-at inteles la curs.
  5. Apelam la ceilalti instructori - intotdeauna prezenti - pentru a afla si alt punct de vedere, sau alt mod de explicare a notiunilor, miscarilor sau principiilor de tango studiate.
  6. Observam, analizam si vorbim impreuna cu colegii de grupa sau de club despre tango - muzica, istorie, comportament, obiceiuri etc.

După ce ne-am asigurat că am practicat constant măcat pe parcursul modulului de inițiere, vă așteptăm si la milonga.