Card cadou TANGO argentinian - ce înseamnă?

Card cadou TANGO este un CARD cadou personalizat nominal pentru o persoana sau pentru un cuplu. Cardul asigura accesul la lecții particulare sau la cursurile de inițiere în tango organizate de catre școala TangoTangent in București.

Cardul este trimis imediat prin e-mail si astfel poate fi oferit cadou pe loc unui prieten / amic / iubit de Valentine's, de Mărțișor, la ziua de naștere sau cu orice altă ocazie doriți!

Alege cardul si comanda-l aici!voucher cadou abrazo tango alege argentinian

Ce include un card pentru o lecție particulară?
Accesul la o lecție particulară de tango pentru începători de 60 sau 90 de minute. Lecția va fi programată de posesorul cardului de comun acord cu instructorul. 

Ce include un card pentru o luna de tango?
Accesul la 8 lectii de tango pentru incepatori (60 min) + Accesul la 8 sesiuni de practica (60 min)

Cursurile incep odata pe luna si sunt programate in timpul saptamanii, de obicei seara de la orele 19.00. Programul acestora e disponibil pe site-ul www.tangotangent.ro

Programul cursurilor:

Luni si Miercuri de la 19.00 la 21.00 sau Marti si Joi de la 19.00 la 21.00

Alege CARDUL si comanda-l aici!

feminitate-mujeres2
feminitate-mujeres
feminitate-mujeres1
Aici te abonezi și ai reduceri!Spune-ne care e opțiunea ta și îți trimitem codul promo de reducere.

Tango Senior este un  cod promo care aplică o reducere de 60 USD la cumpărarea a 4 episoade pe platformă. Cu el poți cumpăra 4 episoade cu doar 79 USD în loc de 116 USD (29 x 4). Diferența de 19 USD (79$ - 60$) o plătești pe platformă.

Tango Junior este un cod promo care aplică o reducere de 20 USD la cumpărarea unui episod pe platformă. Cu el poți cumpăra un episod cu doar 29 USD în loc de 39 USD, iar diferența de 9 USD (39$ - 29$) o plătești pe platformă.

Tango Basic este un cod promo de 10 USD aplică o reducere de 60 USD la cumpărarea unei lecții introductive pe platformă. Cu el poți cumpăra cu doar 15 USD în loc de 19 USD. Diferența de 5 USD (15$ - 10$) o plătești pe platformă.