Tango browser - Prezentare modul on-line

În modulul Tango Browser vom împărtăși resurse speciale, importante din punct de vedere istoric și cultural pentru dansul și muzica de tango

Tango browser - prezentare modul on-line

Și, după ce am exersat, dacă vrem să ne tragem sufletul și să descoperim ceva interesant despre tango, avem în modulul Tango Browser, resurse speciale, importante din punct de vedere istoric și cultural pentru dansul și muzica de tango.

Vom recomanda filme de tango, documentare, articole, spectacole și demonstrații remarcabile care au influențat dansul și muzica de tango. 

De asemenea, vom discuta influențele și importanța anumitor personalități din tango, oameni pe care vă recomandăm să îi urmăriți online, dansatori, muzicieni și poeți care întrupează atmosfera și cultura de tango - cei care sunt inima și sufletul tangoului argentinian.

Vrei un preview dintr-un episod?Lasă-ne adresa de email îți vom trimite un fragment
Aici te abonezi și ai reduceri!Spune-ne care e opțiunea ta și îți trimitem codul promo de reducere.

Tango Senior este un  cod promo care aplică o reducere de 60 USD la cumpărarea a 4 episoade pe platformă. Cu el poți cumpăra 4 episoade cu doar 79 USD în loc de 116 USD (29 x 4). Diferența de 19 USD (79$ - 60$) o plătești pe platformă.

Tango Junior este un cod promo care aplică o reducere de 20 USD la cumpărarea unui episod pe platformă. Cu el poți cumpăra un episod cu doar 29 USD în loc de 39 USD, iar diferența de 9 USD (39$ - 29$) o plătești pe platformă.

Tango Basic este un cod promo de 10 USD aplică o reducere de 60 USD la cumpărarea unei lecții introductive pe platformă. Cu el poți cumpăra cu doar 15 USD în loc de 19 USD. Diferența de 5 USD (15$ - 10$) o plătești pe platformă.