pop up milonga waterloo 1

Pop Up Milonga Waterloo

Joi 16 septembrie 2021, Tangotangent vă invită la Milonga Waterloo - serată de tango argentinian, intre orele 19.00 si 23.00 la Taverna Waterloo, Str. Traian 188, sector 3, București.
Milonga este petrecerea cu tango argentinian destinată atât iubitorilor de tango, cât și prietenilor acestora care vor să simtă atmosfera unei seri de tango argentinian.
La milonga ascultăm muzică de tango de calitate, savurăm cina și un pahar de vin bun, socializăm cu ceilalți participanți si cine dorește dansează tango argentinian.
Waterloo Taverne pune în valoare cultura culinară tradițională belgiană, într-o casa interbelică pitorească, decorată neconvențional pe strada Traian. Atmosfera autentică este dată de mâncăruri delicioase ce respectă vechile rețete belgiene, de dulciuri gourmet la care visezi cu ochii deschiși, de berile belgiene de calitate și vinuri de excepție cu grijă alese.
Muzica va fi atent aleasă de Daniel Mandiță (cel mai titrat Tango DJ din Romania)
Vă așteptăm cu drag si energie bună!
Intrarea: 25 Ron pentru dansatori si GRATUITĂ pentru clienții tavernei.
TTTeam
0721284428
milonga-waterloo-terasă
milonga-waterloo-terasa-1
Aici te abonezi și ai reduceri!Spune-ne care e opțiunea ta și îți trimitem codul promo de reducere.

Tango Senior este un  cod promo care aplică o reducere de 60 USD la cumpărarea a 4 episoade pe platformă. Cu el poți cumpăra 4 episoade cu doar 79 USD în loc de 116 USD (29 x 4). Diferența de 19 USD (79$ - 60$) o plătești pe platformă.

Tango Junior este un cod promo care aplică o reducere de 20 USD la cumpărarea unui episod pe platformă. Cu el poți cumpăra un episod cu doar 29 USD în loc de 39 USD, iar diferența de 9 USD (39$ - 29$) o plătești pe platformă.

Tango Basic este un cod promo de 10 USD aplică o reducere de 60 USD la cumpărarea unei lecții introductive pe platformă. Cu el poți cumpăra cu doar 15 USD în loc de 19 USD. Diferența de 5 USD (15$ - 10$) o plătești pe platformă.