Deschis pentru Tango | Curs de tango în weekend la Tangotangent

Deschis pentru tango

Două workshopuri de inițiere în tango argentinian
Sâmbăta 14 martie, 11.00 - 13.00
Duminica 15 martie, 11.00 - 13.00

Dacă n-ai mai dansat deloc, vino!

„Deschis pentru Tango” este un curs intensiv de introducere în tango ce se desfășoară relaxat, informal la studioul nostru modern din Bd. PAche Protopopescu 43A.
Ce este tangoul argentinian? Cum se dansează improvizat? Care sunt pașii de bază? Oare mi se potrivește? Pot veni și fără partener? Veți găsi răspunsurile la toate aceste întrebări și multe altele în weekend la „Deschis pentru Tango”.
În 14 ani de școală am învățat mii de români să danseze tango! Hai și tu!

Înscrie-te la workshopurile intensive de tango din weekend!

Vino singur sau însoțit de un amic!

Aveți nevoie doar de încălțăminte comodă și haine confortabile.

Nu este necesară nici un fel de experiență precedentă de dans sau pregătire fizică prealabilă.

Atmosfera e relaxată, prietenoasă.

Timp de 4 ore (2 ore sâmbătă și 2 ore duminică) veți experimenta conceptele esențiale din tango: ascultarea activă a muzicii, starea de prezență și conectare cu partenerul de dans, relația de condus și urmat, îmbrățișarea în toate formele ei și desigur alte concepte SURPRIZĂ...! .

După aceste 4 ore, poți decide, în cunoștință de cauză, cea mai bună modalitate pentru tine de a continua studiul acestui dans: ore dans săptămânale, seminarii ocazionale, practica etc.

"La ‘Fabrica de frumos’ lucratorii vin aproape in fiecare zi, in fapt de seara. O fac de 14 ani. Cand ajung la intrare se descalta cu totii : de oboseala, de singuratate, de greul zilei care se termina, de tristete, de prea multa energie, de sarcasm, de egoism. Isi pune fiecare cate o alta pereche de pantofi, conduri colorati, niste instrumente precise.

Odata incaltati, se aduna impreuna si incep ritualul. Trec regulat de la unul la altul. Cine vine singur cunoaste alti oameni. Cine vine insotit va uita o vreme cu cine a venit pentru a o / a-l regasi la sfarsitul programului. Cu siguranta croseteaza ceva cu picioarele caci de multe ori sunt impletite unele in altele. Torc un fir nevazut si se invart prin miscari cu mult mai sofisticate decat ale dervisilor rotitori.

La final, ii poti vedea transpirati si altfel osteniti, dar ochii le stralucesc si chipurile le sunt imbujorate. Nu de rusine, ci de o tainica bucurie. Pesemne ca stralucirea asta finala ca o dantela e frumosul pe care ore la rand il tes si croseteaza cu trupurile lor.

Fabrica se numeste TangoTangent si se afla in inima vechiului Bucuresti."

Vino să-ți arătăm că tangoul ți se potrivește 🙂

+40721 284428 • conectat@tangotangent.ro

Locația cursurilor: Bd. Pache Protopopescu 43A, București (harta)

Înscrie-te la workshopurile intensive de tango din weekend!


Sâmbăta 14 martie, 11.00 - 13.00
Duminica 15 martie, 11.00 - 13.00

Locurile sunt limitate!

Aici te abonezi și ai reduceri!Spune-ne care e opțiunea ta și îți trimitem codul promo de reducere.

Tango Senior este un  cod promo care aplică o reducere de 60 USD la cumpărarea a 4 episoade pe platformă. Cu el poți cumpăra 4 episoade cu doar 79 USD în loc de 116 USD (29 x 4). Diferența de 19 USD (79$ - 60$) o plătești pe platformă.

Tango Junior este un cod promo care aplică o reducere de 20 USD la cumpărarea unui episod pe platformă. Cu el poți cumpăra un episod cu doar 29 USD în loc de 39 USD, iar diferența de 9 USD (39$ - 29$) o plătești pe platformă.

Tango Basic este un cod promo de 10 USD aplică o reducere de 60 USD la cumpărarea unei lecții introductive pe platformă. Cu el poți cumpăra cu doar 15 USD în loc de 19 USD. Diferența de 5 USD (15$ - 10$) o plătești pe platformă.