Am reluat orele de grup într-o formulă nouă, intensivă, orientată către progres rapid în studioul din Bd. Pache Protopopescu 43B.

Programul cursurilor și evenimentelor

Permanente - cursuri și seminarii

Curs de inițiere

Luni si Miercuri, 19.00 - 21.00
curs initiere tango tangent

Dacă nu ați mai dansat niciodată veniți lunea sau miercurea de la 19.00, la primele lecții ale cursului de initiere in tango ce debutează la Tangotangent. Vino singur sau însoțit!
Înscrie-te aici

Curs de aprofundare

Lunea si Miercurea, 19.00 - 21.00
curs aprofundare tango tangent

Curs regulat de nivel intermediar/avansat pentru dansatorii care au noțiunile de bază din tango, unde studiem aspectele tehnice care ne fac să dansăm mai muzical, conectat, elegant etc.
Înscrieri prin email la Amalia Iscu.

Curs de inițiere

Marțea și Joia, 19.00-21.00
curs initiere martea si joia tango tangent

Dacă nu ați mai dansat niciodată veniți marțea sau joia de la 19.00, la primele lecții ale cursului de initiere in tango ce debutează la Tangotangent. Vino singur sau însoțit!
Înscrie-te aici

Seminar special

Marțea, 19.00 - 21.00 (2 ore)
seminar special martea tango tangent

Curs intensiv regulat de 4 lecții, pe durata a 4 săptămâni în care studiem teme importante din tango: muzicalitate, îmbrățișare, boleo, sacade, soltade etc.  Vă așteptăm singuri sau însoțiti!
Înscrieri prin email la Amalia Iscu.

Participare

Donațiile benevole în vederea participării la cursuri se fac în prin transfer în avans și vă garantează locul la curs. Donațiile pe loc se fac doar cash chiar la începutul sesiunii de dans în măsura în care mai sunt locuri în sală, în acel moment.

Donațiile prin transfer în RON, se fac în conturi deschise la ING sau BTRL, sau prin Revolut la +40741131314 (info la Amalia Iscu)

Puteți opta pentru donație prin PayPal sau plata cu cardul accesând acest LINK. (Alegeți plata în EUR; suma în EUR o aflați împărțind suma în Ron la 5. De ex. pt 300 Ron transferați 60 EUR)

Mai multe info la +40721284428 - Gilbert Iscu.

Donații pentru cursurile de tango argentinian

Participanți imunizați, săli aerisite și igienizate

Vrem să te simți în siguranță atunci când înveți să dansezi așa încât cerem tuturor participanților la curs să garanteze că sunt imunizați contra COVID-19 și igienizăm și aerisim sălile de câte ori este nevoie. Instructorii nostri sunt cu totii vaccinati cu ambele doze si isi urmaresc constant nivelul de anticorpi.

Ce spun cursanții noștri despre tango?

madalina tango tangent

"In tango am aflat ca este important sa fii cu-adevarat conectat, nu conectat în primul rand cu celalalt, ci in primul rand cu tine."

Mădălina Dinică

cosmin stamatoiu tango tangent

"Tango - te scoate din anonimatul in care te invarti, fara vreo posibilitate de intoarcere, doar abandon, simtire si autenticitate."

Cosmin Stamatoiu

ana_maria_stefanescu tango tangent

"Tango este despre a putea, despre capacitatea de a putea lua ce ti se da, de a putea da ce ti se cere. Este despre MINE si TINE."

Ana Maria Ștefănescu

cristian dumitru tango tangent

"Aduce sanatatea trupului, mintii si a spiritului. Si, o data ce ai descoperit ca iti aduce atata bucurie, vei decide sa faci din dansat un obicei bun."

Cristian Dumitru

Aici te abonezi și ai reduceri!Spune-ne care e opțiunea ta și îți trimitem codul promo de reducere.

Tango Senior este un  cod promo care aplică o reducere de 60 USD la cumpărarea a 4 episoade pe platformă. Cu el poți cumpăra 4 episoade cu doar 79 USD în loc de 116 USD (29 x 4). Diferența de 19 USD (79$ - 60$) o plătești pe platformă.

Tango Junior este un cod promo care aplică o reducere de 20 USD la cumpărarea unui episod pe platformă. Cu el poți cumpăra un episod cu doar 29 USD în loc de 39 USD, iar diferența de 9 USD (39$ - 29$) o plătești pe platformă.

Tango Basic este un cod promo de 10 USD aplică o reducere de 60 USD la cumpărarea unei lecții introductive pe platformă. Cu el poți cumpăra cu doar 15 USD în loc de 19 USD. Diferența de 5 USD (15$ - 10$) o plătești pe platformă.