Tehnică - Prezentare modul on-line

În modulul de tehnică vom prezenta exerciții individuale, împreună cu acele aspecte tehnice de mișcare la care trebuie să fim atenți atunci când lucrăm.

Tehnică - prezentare modul on-line

În modulul de tehnică vom lucra lent, dând indicații despre opțiuni și variațiuni pentru exercițiul individual, muzica pe care să puteți exersa, numărul de repetări, încălțăminte, susținere și așa mai departe.

Tot în acest modul vom explica și obiectivele pentru care exersăm un anumit aspect tehnic - și vom ilustra și explica unde trebuie să ajungem cu mișcările.

Acolo unde este cazul, vom separa tehnica pe roluri - partener și parteneră, leader și follower.  Iar acolo unde tehnica este aplicabilă ambelor roluri, ne veți vedea exersând împreună.

Și, poate cel mai important lucru, vom explica la ce anume trebuie să concentrăm atunci când lucrăm; pe ce parte din corp, ce senzație trebuie să căutăm.

Vrei un preview dintr-un episod?Lasă-ne adresa de email îți vom trimite un fragment
Aici te abonezi și ai reduceri!Spune-ne care e opțiunea ta și îți trimitem codul promo de reducere.

Tango Senior este un  cod promo care aplică o reducere de 60 USD la cumpărarea a 4 episoade pe platformă. Cu el poți cumpăra 4 episoade cu doar 79 USD în loc de 116 USD (29 x 4). Diferența de 19 USD (79$ - 60$) o plătești pe platformă.

Tango Junior este un cod promo care aplică o reducere de 20 USD la cumpărarea unui episod pe platformă. Cu el poți cumpăra un episod cu doar 29 USD în loc de 39 USD, iar diferența de 9 USD (39$ - 29$) o plătești pe platformă.

Tango Basic este un cod promo de 10 USD aplică o reducere de 60 USD la cumpărarea unei lecții introductive pe platformă. Cu el poți cumpăra cu doar 15 USD în loc de 19 USD. Diferența de 5 USD (15$ - 10$) o plătești pe platformă.