Milonga aniversară Tangotangent 14 ani

milonga tango tangent aniversară 14 ani

Sâmbătă, 25 ianuarie ora 21.00

Ne face plăcere să vă invităm la Milonga Aniversara "Tangotangent - Buletin de Tango" care va avea loc pe 25 ianuarie la JCC Bucuresti pe str. Popa Soare 18.

Vom dansa pe tande atent aniversar alese de DANIEL si vom celebra 14 ani de activitate de Tango fără întrerupere din 2006!

V-am pregătit și o tombolă cu premii spectaculoase. Biletele la tombolă se pot procura contra unei donatii benevole direct la locație!

Intrarea este liberă, iar tortul si sampania din partea casei! 😉

Tombola eLIBERarte

Puteti cumpara un bilet la Tombola Eliberarte, in schimbul unei donatii benevole si participati la tragerea la sorti care va avea loc la Milonga Aniversara si astfel, puteti castiga unul din premiile de mai jos!

- Full Pass la milongile cu Chicho y Juana (3-5 aprilie)
- Full Pass la milongile cu Gustavo y Giselle (3-5 iulie)
- Un abonament la un seminar de specialitate
- Un abonament la un seminar Definit de Tango
- O lectie privată cu un instructor Tangotangent

Suma adunată din donațiile pentru bilete de tombolă este direcționată integral către susținerea Asociației Eliberarte.

Asociația Eliberarte este dedicată promovării și susținerii dezvoltării tangoului argentinian în România și organizează cursuri de tango, evenimente artistice, evenimente de dans și de dezvoltare personală și profesională prinedans precum și workshopuri cu cei mai importanți maeștri de tango argentinian ai momentului.

Puteți dona și direct în contul asociatiei și vă puteți ridica biletele la milonga!

RO70INGB0000999904026800 Asociatia Eliberarte

Vă mulțumim pentru susținerea pe care ne-o arătați în fiecare zi!

Vrei un preview dintr-un episod?Lasă-ne adresa de email îți vom trimite un fragment
Aici te abonezi și ai reduceri!Spune-ne care e opțiunea ta și îți trimitem codul promo de reducere.

Tango Senior este un  cod promo care aplică o reducere de 60 USD la cumpărarea a 4 episoade pe platformă. Cu el poți cumpăra 4 episoade cu doar 79 USD în loc de 116 USD (29 x 4). Diferența de 19 USD (79$ - 60$) o plătești pe platformă.

Tango Junior este un cod promo care aplică o reducere de 20 USD la cumpărarea unui episod pe platformă. Cu el poți cumpăra un episod cu doar 29 USD în loc de 39 USD, iar diferența de 9 USD (39$ - 29$) o plătești pe platformă.

Tango Basic este un cod promo de 10 USD aplică o reducere de 60 USD la cumpărarea unei lecții introductive pe platformă. Cu el poți cumpăra cu doar 15 USD în loc de 19 USD. Diferența de 5 USD (15$ - 10$) o plătești pe platformă.