practica de tango la carturesti web

Practica de Tango la Carturesti

PRACTICA de TANGO

Pe 10 aprilie, duminica de la 18.00 la 22.00 la Librăriile Cărturești - Verona

PRACTICA de tango argentinian

Practica de tango argentinian este parte integranta din procesul de invatare conform programei de studiu la Tangotangent.

Cursantii nostri precum si ceilalti dansatori de tango din Bucuresti se intalnesc si danseaza la Practica de tango, eveniment organizat DUMINICA de la 18.00 la 22.00 săptămâna aceasta la Cărturești Verona (la subsol, vechiul Cafe Verona) pe Str. Arthur Verona 13-15, in București (zona Piața Romană).

De ce practica de tango?

Practica este cea mai simpla cale de a invata sa dansam - reluam si lucram miscarile si propriul corp in ritm propriu, cu atentie si rabdare, impreuna cu unul sau mai multi parteneri.

Ce facem la practica?
  1. Venim impreuna cu colegii de grupa si repetam notiunile si principiile invatate in timpul saptamanii in cadrul lectiilor.
  2. Ne intalnim si socializam cu colegii de la alte grupe de incepatori, intermediari sau avansati.
  3. Recuperam lectiile la care am lipsit; ii intrebam pe colegi sau pe instructorii prezenti.
  4. Cerem informatii suplimentare, lamuriri, informatii aprofundate si de detaliu despre aspectele pe care nu le-at inteles la curs.
  5. Apelam la ceilalti instructori - intotdeauna prezenti - pentru a afla si alt punct de vedere, sau alt mod de explicare a notiunilor, miscarilor sau principiilor de tango studiate.
  6. Observam, analizam si vorbim impreuna cu colegii de grupa sau de club despre tango - muzica, istorie, comportament, obiceiuri etc.
Participarea: 30 Ron - 4 ore de studiu
Alte info la 0741 131319
Vă asteptăm direct acolo!
TTTeam
practica carturesti