it-takes-two-to-tango-tangent

Lecții de tango particulare / private

Zilnic te invităm să studiezi tango cu cei mai buni instructori de la Tangotangent

Liniște și relaxare - Dans și mișcare - Eleganță și îmbrățișare - Timp pentru tine - Tango argentinian

Lecție* particulară de tango argentinian

În orice moment al zilei, te așteptăm la o lecție particulară de tango argentinian. Poți veni la lectie singur sau însotit, important e să îți rezervi locul.

La lecție participi doar tu și instructorul. Ne întâlnim, ne cunoaștem, îți povestim despre ritmul muzicii de tango și cum se poate dansa.

Facem câteva exerciții de atenție, conștientizare și echilibru individual sau în doi. Apoi ne deplasăm în joacă pe muzică, împreună, în diferite tipuri de îmbrățișare și apoi vedem cum facem mai departe. O să îți placă. 

Lecție* particulară de tango argentinian

Ai nevoie doar de încălțăminte comodă și haine confortabile (chiar și cele de birou). Nu trebuie să ai experiență de dans sau pregătire fizică. O să vezi că ne amuzăm și ne relaxăm învățând.

Rezervă chiar acum o lecție aici,  apoi te așteptăm la studio, în Bd. Pache Protopopescu 43B, București.

La costul lectiei se adaugă contravaloarea inchirierii sălii: 50 Ron/oră.

Info la  +40721284428

Cine sunt instructorii?

Gilbert Iscu

Mr. Poate Tot

"Tango-ul te absoarbe complet din lumea exterioară, atît timp cît dansezi nu te mai frămîntă nicio grijă cotidiană. Tangoul nu e matematică, nu e despre pași, ci despre comunicare, încredere, creativitate, spontaneitate, improvizaţie, armonie în doi, îmbrățișare, chiar şi atunci cînd corpurile nu se ating."

Amalia Iscu

Mrs. Vrea Tot

"A dansa tango nu este (numai) despre paşi, este o formă de cunoaştere şi de comunicare inter şi intrapersonală, o modalitate de a te pune în armonie cu tine însuţi, o lecţie de maniere elegante, un test de încredere în tine şi în celălalt."

Daniel Măndiță

Mr. Știe Tot

Nu pot avea control asupra ce fac alţii. Aşa că nu pot convinge un om să facă, sau să nu mai facă, ceva. Nu se pune problema să îi conving pe oameni să îşi schimbe comportamentele. E vorba să îi ajut pe cei care vor, şi nu ştiu cum, să îşi schimbe comportamentele. Atunci da, sunt alături de omul respectiv, cum sunt alături, cu tot ce pot eu, de orice om care vrea să devină.

Mi se potrivesc lecțiile particulare?

pentru-femeia-tine

Pentru Femeia din tine

Sentimentul pe care îl ai la finalul unei lecţii de tango este că ţi s-a redeschis o ureche interioară cu care nu mai auzeai. Şi cînd păşind înapoi spre lumea ta de zi cu zi percepi extraosenzorial povara de pe umerii oamenilor din jurul tău zîmbeşti instantaneu pentru că realizezi cît de simplu este să scapi de această povară, să-ţi schimbi percepţia asupra vieţii."

Pentru Bărbatul din tine

"Până la urmă, a vorbi despre tango înseamnă de fapt a vorbi despre seductie. M-am prins aseara ca tango este arta de a duce la bun sfarsit...un lucru complex, complicat, cu femei diferite. E un test de incercare a puterii barbatului."

vino-insotit-deschis-tango

Timp doar pentru voi doi

"Tangoul te poate invata multe. Nu doar despre el, ci si despre tine. De altfel, ca in orice relatie. Iti da prilejul sa recunosti si sa rezolvi probleme reale, mai vechi. Acum e timpul! Nu poti dansa tango decat daca esti total prezent si daca esti in echilibru cu propria ta persoana. In plus, tangoul e de o sinceritate dezarmanta si, in acelasi timp, sensibil si receptiv. Orice ezitare a unui barbat se simte. Orice emotie a unei femei se transmite. Orice act brutal al unui barbat este dezvaluit. Orice atitudine rigido-feminista este dată la iveală."

cover-magazin-voucher-admini-1

Viața mea este Imperfectă. Și o iubesc!

"Tangoul este dansat de oameni, deci este un dans imperfect. Viața e formată din lucruri și momente imperfecte. Renunț la ideea că va fi perfectă vreodată, ca să mă pot relaxa și eu. Și din acest moment de binecuvîntată revelație, nu voi mai permite ca Imperfecțiunea să îmi răpească șansa de a mă bucura de lucruri așa cum sunt, astăzi, aici, acum. Vreau să învăț TANGO!"

Sună la +40721284428 să programăm o primă lecție introductivă!

Ce vă recomandă? De ce să fac lecții particulare la Tangotangent?

lectii particulare recomandare tango tangent

Avem experiență? Avem elevi?

Luăm personal și ne asumăm provocarea de a învăța oamenii să danseze din 2006. Suntem o școală de tango argentinian serioasă care nu s-a oprit din predat nici în vremuri de pandemie (am făcut și cursuri online). Am învățat peste 30.000 de adulți să danseze, am format pete 20 de instructori în tară și străinătate.

Am organizat sute de evenimente, zeci de conferințe, milongi și baluri de tango, am participat la zeci de spectacole ca invitați sau creatori, tangoul e viața noastră. Asta ne place să facem și o să vă molipsiți de tango după ce începeți lecțiile particulare. Garantat!

lectii particulare recomandare tango tangent
lectii partuculare private 15 ani experienta de tango

De cât timp predăm tango și de ce?

Dansăm tango din 2004 și predăm tango de 17 ani la Tangotangent. O facem cu pasiune pentru că e firesc să te simți bine cu tine și am descoperit cât de mult ne ajută tangoul să fim atenți și empatici, eleganți și hotărâți, comunicativi și expresivi.

lectii partuculare private 15 ani experienta de tango
flaco pablo veron daniel mandita

Cum și cu cine am învățat tango?

Studiem autodidact zilnic de 18 ani și am fost la instruire chiar în Buenos Aires, Argentina vreme de 2 luni.

Participăm permanent la workshopuri cu cei mai buni maeștri de tango din lume: Gustavo Naveira și Giselle Anne, Pablo Veron, Mariano Chicho Frumboli și Juana Sepulveda, Fernanda Ghi, Javier Antar, Mariana Dragone, Carla Marano etc.

flaco pablo veron daniel mandita
un tango mas spectacol

Am dansat tango pe scenă?

Din 2006 până în 2016, am dansat pe scena Teatrului Odeon din București în spectacolul "Un Tango mas" Spectacolul, creat de Răzvan Mazilu, Alexandru Dabija și Daniel Măndiță s-a jucat cu casa închisă de fiecare dată și a fost jucat la mai mult de 10 festivaluri din țară și străinătate.

un tango mas spectacol
oxford-tango-edinburgh

Am predat tango și in străinătate?

În repetate rânduri în 2007, 2012, 2018 si 2022 am fost invitați și am predat tango (cursuri de inițiere) studenților de la prestigioasele Universități OXFORD si Edinburgh în Regatul Unit al Marii Britanii.

oxford-tango-edinburgh