Fernanda Ghi & Silvio Grand in Romania

Tango Ambassadors 4

We OPENED Registrations!

Saturday, December 7

12.00-14.00 WS1 Sensual & Musical Adornos (Tango technique for women; men welcome)

Girls on the beats! An intensive journey to understand the music and the space in between so you ladies can do embellishments easy and fulfill the couple movement.

14.30-16.00
WS2 Musicality: Rhythmic Vs. Melodic
This Intensive will look at particular sequences of tango vocabulary and see how it is different when adapted for rhythmic orchestras vs. melodic orchestras.

21.00 - 04.00 Tango Bal with Show of Maestros
Tango performance of maestros Fernanda y Silvio, Santa Claus presents, tango cards, excellent music, great atmosphere!
Location: Ambery Hall Lights, Bd. Tudor Vladimirescu nr. 22

 

Sunday, December 8

14.00.00-15.30 WS3 - Energy work between partners
In this Intensive we explore how to create clear communication between the two roles (Proposer / Leader + Partner / Follower). We will work on how to harness the energy of your partner to create any of the basic or complex tango figures
Location: Ambery Hall Lights, Bd. Tudor Vladimirescu nr. 22

20.00 - 24.00 Milonga Ambassadors
Journey Pub, Str. George Enescu nr. 25

Visit www.tangohobby.eu for registration and full details!

Gânduri și trăiri de tango

tango-este-intalnirea-cu-tine3

Tangoul este întâlnirea cu tine

Tango-ul nu este un dans pasional! NU înseamnă trandafir roșu în colțul gurii și cămașă roșie de satin (la domnu’) și ochii dați peste cap și mâna dusă dramatic la frunte (la doamna). Căci eu așa credeam… Citeste mai departe
tango-este-intalnirea-cu-tine6

Faci liniște în tine

Prima lecţie de trango argentinian fusese o frumoasa experienţă despre comunicare, prietenie şi încredere, o lecţie de eleganţă, de disciplină şi în acelaşi timp de libertate, un fel de a te pierde şi a te regăsi în celalalt.
Citeste mai departe

tango-este-intalnirea-cu-tine4

Firește, am apelat la trucuri feminine...

De curand povesteam unei prietene ca am inceput sa invat tango si dupa o scurta reactie de entuziasm a adaugat repede: dar nu e cam. . . imoral? I-am raspuns imediat ca nu si. . .
Citește mai departe

tango-este-intalnirea-cu-tine2

Tangoul are un singur timp: timpul prezent

Am fi fost tentati sa spunem ca tango este o oglinda, dar ne-am fi inselat. Nu este o oglinda, este o sala a oglinzilor, pentru ca iti arata cate un chip al tau in fiecare partener cu care dansezi.
Citește mai departe

Aici te abonezi și ai reduceri!Spune-ne care e opțiunea ta și îți trimitem codul promo de reducere.

Tango Senior este un  cod promo care aplică o reducere de 60 USD la cumpărarea a 4 episoade pe platformă. Cu el poți cumpăra 4 episoade cu doar 79 USD în loc de 116 USD (29 x 4). Diferența de 19 USD (79$ - 60$) o plătești pe platformă.

Tango Junior este un cod promo care aplică o reducere de 20 USD la cumpărarea unui episod pe platformă. Cu el poți cumpăra un episod cu doar 29 USD în loc de 39 USD, iar diferența de 9 USD (39$ - 29$) o plătești pe platformă.

Tango Basic este un cod promo de 10 USD aplică o reducere de 60 USD la cumpărarea unei lecții introductive pe platformă. Cu el poți cumpăra cu doar 15 USD în loc de 19 USD. Diferența de 5 USD (15$ - 10$) o plătești pe platformă.