Muzicalitate - Prezentare modul on-line

În modulul de muzicalitate vom învăța cum să ascultăm activ o melodie de tango și multe alte lucruri folositoare în dans.

Muzicalitate - prezentare modul on-line

În modulul de muzicalitate vom ilustra exerciții pe care să le facem pe muzică, atât exerciții de ascultare, cât și exerciții de de mișcare și ornamentare pe muzică, pentru ambele roluri din dans.

Vom învăța cum să ne ascuțim auzul și sensibilitatea.  Vom analiza structura melodiei, vom identifica și ilustra principalele posibilități ritmice.

Tot aici, vom face comentarii pentru DJii de tango - vom vorbi despre cum potrivim în tande unele melodii dar vom sugera, pentru dansatori și posibilități de frazare pentru diferite piese.

Vom folosi resursele muzicale de pe site-uri cum ar fi todotango pe care să le puteți asculta și opri când doriți, în așa fel încât să puteți adapta ritmul de lucru la capacitățile și nevoile proprii.

Vrei un preview dintr-un episod?Lasă-ne adresa de email îți vom trimite un fragment
Aici te abonezi și ai reduceri!Spune-ne care e opțiunea ta și îți trimitem codul promo de reducere.

Tango Senior este un  cod promo care aplică o reducere de 60 USD la cumpărarea a 4 episoade pe platformă. Cu el poți cumpăra 4 episoade cu doar 79 USD în loc de 116 USD (29 x 4). Diferența de 19 USD (79$ - 60$) o plătești pe platformă.

Tango Junior este un cod promo care aplică o reducere de 20 USD la cumpărarea unui episod pe platformă. Cu el poți cumpăra un episod cu doar 29 USD în loc de 39 USD, iar diferența de 9 USD (39$ - 29$) o plătești pe platformă.

Tango Basic este un cod promo de 10 USD aplică o reducere de 60 USD la cumpărarea unei lecții introductive pe platformă. Cu el poți cumpăra cu doar 15 USD în loc de 19 USD. Diferența de 5 USD (15$ - 10$) o plătești pe platformă.