Practica ghdată joi tango tangent

Practica Ghidată Tango Tangent

PRACTICA GHIDATĂ de TANGO

De două ori pe lună, joia de la 19.00 la 22.00 la Tangotangent în Pache Protopopescu 43B

PRACTICA ghidată de tango argentinian

Practica de tango argentinian este parte integranta din procesul de invatare conform programei de studiu la Tangotangent.

Cursantii nostri precum si ceilalti dansatori de tango din Bucuresti se intalnesc si danseaza la Practica de tango, eveniment organizat JOIA de la 19.00 la 22.00 săptămâna aceasta la studioul Tangotangent.

De ce practica de tango?

Practica este cea mai simpla cale de a invata sa dansam - reluam si lucram miscarile si propriul corp in ritm propriu, cu atentie si rabdare, impreuna cu unul sau mai multi parteneri.

Ce facem la practica?
  1. Venim impreuna cu colegii de grupa si repetam notiunile si principiile invatate in timpul saptamanii in cadrul lectiilor.
  2. Ne intalnim si socializam cu colegii de la alte grupe de incepatori, intermediari sau avansati.
  3. Recuperam lectiile la care am lipsit; ii intrebam pe colegi sau pe instructorii prezenti.
  4. Cerem informatii suplimentare, lamuriri, informatii aprofundate si de detaliu despre aspectele pe care nu le-at inteles la curs.
  5. Apelam la ceilalti instructori - intotdeauna prezenti - pentru a afla si alt punct de vedere, sau alt mod de explicare a notiunilor, miscarilor sau principiilor de tango studiate.
  6. Observam, analizam si vorbim impreuna cu colegii de grupa sau de club despre tango - muzica, istorie, comportament, obiceiuri etc.
Participarea: 25 Ron - 4 ore de practica (20 pentru abonații TT)
Alte info la 0741 131319
Vă asteptăm direct acolo!
TTTeam
practica-z-tango-argentinian
Aici te abonezi și ai reduceri!Spune-ne care e opțiunea ta și îți trimitem codul promo de reducere.

Tango Senior este un  cod promo care aplică o reducere de 60 USD la cumpărarea a 4 episoade pe platformă. Cu el poți cumpăra 4 episoade cu doar 79 USD în loc de 116 USD (29 x 4). Diferența de 19 USD (79$ - 60$) o plătești pe platformă.

Tango Junior este un cod promo care aplică o reducere de 20 USD la cumpărarea unui episod pe platformă. Cu el poți cumpăra un episod cu doar 29 USD în loc de 39 USD, iar diferența de 9 USD (39$ - 29$) o plătești pe platformă.

Tango Basic este un cod promo de 10 USD aplică o reducere de 60 USD la cumpărarea unei lecții introductive pe platformă. Cu el poți cumpăra cu doar 15 USD în loc de 19 USD. Diferența de 5 USD (15$ - 10$) o plătești pe platformă.