Tango tangent online
Tango
în ritmul tău

Noi îți dăm temele și tu îți faci programul

Bine ați venit la lecțiile Tangotangent online

Am creat aceste lecții online sub forma unor sesiuni de învățare, organizate ca episoade, pe care îți recomandăm să le urmărești când:

  • Vrei să exersezi acasă, singur sau împreună cu partener(a)(ul)
  • Ești în căutare de idei de exerciții pentru practicat
  • Lecții de grup nu se pot desfășura din motive obiective

În sezonul 1 (aprilie) avem 5 sesiuni/episoade pentru toate nivelurile (all level).
În sezonul 2 (mai) avem 5 sesiuni/episoade pentru toate nivelurile (all level).
În sezonul 3 (august) avem 4 sesiuni/episoade pentru toate nivelurile (all level).
În sezonul 4 (noiembrie) avem 4 sesiuni/episoade recapitulative (all level).

¡A bailar, amigos!

Cum accesezi/cumperi episoadele

Ne contactezi și îți facem reducere personalizată
 +40721284428 (Telefon / Sms / WhatsApp) sau email: online@tangotangent.ro

SAU

Te îndrumăm ce să alegi dintre lecții sau sezoane și după ce plătești  îți trimitem codurile de acces pe mail pe care le folosești direct pe platforma VIMEO (vezi video).

(Preferăm această variantă, contravaloarea ajunge direct la noi în câteva zile)

Cumperi direct pe platformă (sumele ajung la noi în cca. 60 zile)

1. Intri în video >pe platformă< și îți creezi gratis un cont pe loc

2. Selectezi in partea stângă opțiunea de cumpărare

3. Selectezi modalitatea de plată - PayPal sau Carte de Debit/Credit

4. Confirmi plata si ai acces imediat la episoade și la alte resurse

Vrei să vezi cum e conținutul?

Am făcut pentru tine un colaj de 5 minute din lecțiile sezonului 1 cu aproape fiecare tip de interacțiune.

ENJOY!

Colecția video TT online

Fiecare sesiune/episod conține 4 module care tratează 4 aspecte de bază ale tangoului: Muzicalitate, Tehnică, Structuri și Resurse de tangoAlege să studiezi modulele în ce ordine dorești, în ritmul tău. Recomandăm să lucrezi modulele dintr-o sesiune minim o săptămână.

Fiecare episod are suficient material pentru practicat o săptămână!

Sezonul 1

(5 episoade, 128 de minute de concepte și exerciții de tango intensiv, comprimat, explicat și demonstrat numai bune de exersat acasă - singur sau cu un coleg/partener)

Sezonul 2 

(5 episoade, 160 de minute de concepte și exerciții de tango intensiv, comprimat, explicat și demonstrat numai bune de exersat acasă - singur sau cu un coleg/partener)

Sezonul 3 

(4 episoade, 132 de minute de concepte și exerciții de tango intensiv, comprimat, explicat și demonstrat numai bune de exersat acasă - singur sau cu un coleg/partener)

Cursanții mulțumiți mărturisesc

Corina Voinea

"Punând laolaltă binecunoscutele ingrediente cu care ne-ați obișnuit la practica: creativitatea, structura, rigoarea, dar și energie și pasiune cât cuprinde ați adus magia tangoului dincolo de ecranul device-ului, în momente în care ni se reconfigurează stilul de viață iar noi căutam resurse și instrumente care să ne ajute! Inspiraționale intr-adevar și foarte utile pentru mine toată seria de lecții online!
Multumesc! 🤗"

Jeanina și Bogdan Crijinovschi

"Am cumpărat cu drag produsul vostru știind că vă ajutăm dar ca mai ales pentru că noi avem de profitat. Felicitări pentru ceea ce ați facut, este calitatea cu care ne-ați obișnuit și de care avem nevoie. Am vizionat lecțiile cu atenție de mai multe ori și ne-am făcut și temele (defect profesional!).  Urmează să și practicăm, asta-i partea cea mai sensibilă 😊. Va urăm succes și putere de muncă în continuare!
Abia așteptăm sezonul 3!"

Camelia Pricop

"Lecțiile online, pentru mine au fost o gură de oxigen de care aveam nevoie. Treptat am cunoscut toată echipa de instructori ai școlii. Wow...nu știam că sunt atat de mulți și atât de buni... nu știam ca aportul fiecăruia întregește totul... adică totul despre tango. Jos pălăria, oameni buni! M-ați ajutat să supraviețuiesc in cea mai grea perioada. Ați fost prezenți in casa mea atunci cand aveam nevoie mai mult.
Multumesc din suflet!  

Accesează episoadele și:

1. Beneficiezi de materialele filmate de noi - practici acasă și-ți îmbunătățești dansul (tehnic, muzical, structural) și să descoperi părți interesante din cultura de tango.

2. Sprijini tangoul de calitate și scoala (TA) cu cea mai îndelungată tradiție de predare - Tangotangent de 14 ani fără întrerupere.

3. Contribui direct la combaterea pandemiei pentru că vom dona 5% din încasări  asociației "Dăruiește viata".

Vrei un preview dintr-un episod?Lasă-ne adresa de email îți vom trimite un fragment
Aici te abonezi și ai reduceri!Spune-ne care e opțiunea ta și îți trimitem codul promo de reducere.

Tango Senior este un  cod promo care aplică o reducere de 60 USD la cumpărarea a 4 episoade pe platformă. Cu el poți cumpăra 4 episoade cu doar 79 USD în loc de 116 USD (29 x 4). Diferența de 19 USD (79$ - 60$) o plătești pe platformă.

Tango Junior este un cod promo care aplică o reducere de 20 USD la cumpărarea unui episod pe platformă. Cu el poți cumpăra un episod cu doar 29 USD în loc de 39 USD, iar diferența de 9 USD (39$ - 29$) o plătești pe platformă.

Tango Basic este un cod promo de 10 USD aplică o reducere de 60 USD la cumpărarea unei lecții introductive pe platformă. Cu el poți cumpăra cu doar 15 USD în loc de 19 USD. Diferența de 5 USD (15$ - 10$) o plătești pe platformă.