tango online tangent lectii argentinian

Tangotangent online
Tango - în ritmul tău

Noi îți dăm temele și tu îți faci programul


Află mai mult

Am creat aceste lecții online sub forma unor sesiuni de învățare, organizate ca episoade, pe care îți recomandăm să le urmărești când:

  • Vrei să exersezi acasă, singur sau împreună cu partener(a)(ul)
  • Ești în căutare de idei de exerciții pentru practicat
  • Lecții de grup nu se pot desfășura din motive obiective

 

Colecția video TT online

Fiecare sesiune/episod conține 4 module care tratează 4 aspecte de bază ale tangoului: Muzicalitate, Tehnică, Structuri și Resurse de tango. Alege să studiezi modulele în ce ordine dorești, în ritmul tău. Recomandăm să lucrezi modulele dintr-o sesiune minim o săptămână.

Sezonul 1

(5 episoade, 128 de minute de concepte și exerciții de tango intensiv, comprimat, explicat și demonstrat numai bune de exersat acasă - singur sau cu un coleg/partener)

Sezonul 2

(5 episoade, 160 de minute de concepte și exerciții de tango intensiv, comprimat, explicat și demonstrat numai bune de exersat acasă - singur sau cu un coleg/partener)

Sezonul 3

(4 episoade, 132 de minute de concepte și exerciții de tango intensiv, comprimat, explicat și demonstrat numai bune de exersat acasă - singur sau cu un coleg/partener)


afis-sezoane-1-2-3-tango-tangent-online
afis-sezon-4-tango-tangent-online


Ce părere au cei care au cumpărat deja

Cursanții mulțumiți mărturisesc


corina_voinea_tango_online_tangent

"Punând laolaltă binecunoscutele ingrediente cu care ne-ați obișnuit la practica: creativitatea, structura, rigoarea, dar și energie și pasiune cât cuprinde ați adus magia tangoului dincolo de ecranul device-ului, în momente în care ni se reconfigurează stilul de viață iar noi căutam resurse și instrumente care să ne ajute! Inspiraționale intr-adevar și foarte utile pentru mine toată seria de lecții online!
Multumesc! ?"

janina_bogdan-crijinovschi_tango_online_tangent

"Am cumpărat cu drag produsul vostru știind că vă ajutăm dar ca mai ales pentru că noi avem de profitat. Felicitări pentru ceea ce ați facut, este calitatea cu care ne-ați obișnuit și de care avem nevoie. Am vizionat lecțiile cu atenție de mai multe ori și ne-am făcut și temele (defect profesional!).  Urmează să și practicăm, asta-i partea cea mai sensibilă ?. Va urăm succes și putere de muncă în continuare!
Abia așteptăm sezonul 3!"


camelia_pricop_tango_online_tangent

"Lecțiile online, pentru mine au fost o gură de oxigen de care aveam nevoie. Treptat am cunoscut toată echipa de instructori ai școlii. Wow...nu știam că sunt atat de mulți și atât de buni... nu știam ca aportul fiecăruia întregește totul... adică totul despre tango. Jos pălăria, oameni buni! M-ați ajutat să supraviețuiesc in cea mai grea perioada. Ați fost prezenți in casa mea atunci cand aveam nevoie mai mult.
Multumesc din suflet!