curs tango tangent

Your Tango Story – Curs de tango argentinian, lunea si miercurea de la 19.00

Din luna mai 2024, lunea si miercurea de la ora 19.00 la 20.30 te invităm cursul de inițiere în tango argentinian.

Poti veni la curs, singur sau însoțit, direct de la birou.

La lecție participă oameni ca tine, care nu au mai dansat niciodata. Ne intalnim, ne cunoastem, iti povestim despre istoria și muzica de tango. Facem si cativa pasi, singuri sau impreuna cu un partener pe care-l gasesti la lectie, dornic sa invete ca si tine.

Toti suntem la inceput si ne amuzam si ne relaxam dansand. Nimeni nu s-a nascut invatat!

Te asteptăm pe Bd. Pache Protopopescu 43A, București.
Echipa Tangotangent
Info la 0721 28 4428

Detalii curs

Cursul este unul interactiv și dinamic cu exerciții clare, aplicabile imediat - dans de la prima întâlnire cu tangoul - discuții despre muzică, istorie și cultură.
Întâlnirile sunt concentrate dar relaxate, susținute de instructori cu peste 15 ani de experiență de predare și dans. La fiecare întâlnire vom aborda practic, cu exerciții dansabile și aplicabile imediat, câteva din principiile fundamentale din tangoul argentinian: pași de bază, muzică și ritm, poziții fundamentale, îmbrățișare, deplasări și orientare pe sensul de dans, improvizație.
Dar nu oprim aici! Tangoul este un fenomen cultural fantastic și expresiv! Vom discuta istorie, versuri, relații personale, obiceiuri și tradiții, toate parte din această țesătură fascinantă a expresiei umane care este tango.
Tangoul trebuie încercat cel puțin o dată în viață și prin această experiență iți vei descoperi, poate, pasiunea pentru dans!
Toate orele sunt introductive și nu necesită cunoștințe prealabile
• Recomandăm haine și încălțăminte comode. Pantofii de dans sunt recomandați dar nu obligatorii
• Nu este necesară înscrierea cu partener
• Plata se face la începutul sesiunii - 60 Ron de persoana pe sesiune sau 350 Ron pentru un abonament de 8 lectii (12 ore)
Dacă vii cu partener si va abonați împreună plătiti doar 600 RON/cuplu.