tango-milonguero-seminar

Tango Milonguero – Seminar special

Tango Milonguero - seminar special

Din 2 noiembrie timp de 4 săptămâni studiem intensiv câte 2 ore in fiecare marți de la 19.00 la 21.00

Din 2 noiembrie, în fiecare marți de la 19.00 la 21.00

Tango milonguero
Învățăm tango pentru a dansa la milonga cu parteneri pe care îi cunoaștem sau nu, în locuri aglomerate sau mai libere, mai întunecate sau mai luminate, aproape de casă sau în țări străine dar întotdeauna dansând pe muzica epocii de aur din tangoul argentinian.
Dansatul la milonga are câteva particularități izvorâte din nevoia de a naviga sensul de dans în compania celorlalte cupluri, născute din necesitatea de comunicare cu celălat.
În patru lecții (8 ore) ne vom uita la caracteristicile stilului de tango pentru milonga: navigație, muzicalitate, îmbrățișare și secvențe tipice. Vom povesti și vom vedea câteva personaje faimoase din galeria de milongueros care ne-au transmis prin ani creativitatea și bucuria dansului lor.
Pret Abonament - 250 Ron

Sedinta - 70 Ron!

Inscrieri si detalii: amalia.iscu@gmail.com
Info: 0741 131319

Locurile sunt limitate!
Sesiunea 1 - Mersul pe sens de dans. Deplasări și momente de dansat pe loc. Muzicalitate folosind deplasări în secvențe pe loc și secvențe de deplasare.
Sesiunea 2 - Ochouri spate scurte și tipice pentru dansul de milonga. Câteva secvențe cu ochouri scurte.
Sesiunea 3 - Ocho cortado și muzicalitatea sa. Pauze în deplasarea pe sensul de dans.
Sesiunea 4 - Întoarceri și muzicalitatea lor pentru dansul la milonga.

REZERVĂ

Vrei un preview dintr-un episod?Lasă-ne adresa de email îți vom trimite un fragment
Aici te abonezi și ai reduceri!Spune-ne care e opțiunea ta și îți trimitem codul promo de reducere.

Tango Senior este un  cod promo care aplică o reducere de 60 USD la cumpărarea a 4 episoade pe platformă. Cu el poți cumpăra 4 episoade cu doar 79 USD în loc de 116 USD (29 x 4). Diferența de 19 USD (79$ - 60$) o plătești pe platformă.

Tango Junior este un cod promo care aplică o reducere de 20 USD la cumpărarea unui episod pe platformă. Cu el poți cumpăra un episod cu doar 29 USD în loc de 39 USD, iar diferența de 9 USD (39$ - 29$) o plătești pe platformă.

Tango Basic este un cod promo de 10 USD aplică o reducere de 60 USD la cumpărarea unei lecții introductive pe platformă. Cu el poți cumpăra cu doar 15 USD în loc de 19 USD. Diferența de 5 USD (15$ - 10$) o plătești pe platformă.