REGULI DE SIGURANȚĂ ȘI PROTECȚIE la studioul Tangotangent

măsuri-prevenire-covid-19

Stații de dezinfectare

Vom solicita cursanților, precum și vizitatorilor să folosească produse de dezinfectare a mâinilor atunci când intră în studio și frecvent pe toată durata cursului. Produsele de dezinfectare pentru mâini vor fi disponibile la intrarea în studio.

Echipament individual de protecție

Instructorii noștri vor fi dotați cu măști de protecție pentru față și eventual, mănuși. De asemenea, vom solicita tuturor cursanților să poarte mască pe toată durata vizitei în studio, mai putin in timpul cursurilor.

Verificarea temperaturii corporale

La intrarea in studio este posibil să verificăm temperatura corporala atat cursanților cât si instructorilor nostru. Persoanelor cu o temperatură mai mare de 37,3 grade nu li se va permite accesul în studio.

Semne pentru siguranță

Pentru ca membrii să se simtă protejați și în siguranță, semne de distanțare socială si seturi noi de reguli vor fi amplasate în zona de recepție și în spațiul destinat dansului.

prevenire-si-distantare-tangotangent

•  Preînregistrare și rezervare loc la cursuri

Pentru siguranță și pentru a preîntâmpina supra-aglomerarea participarea la curs trebuie rezervată cu cel puțin 24 de ore înainte. 

•  Tranzacții contactless

Pentru siguranță și pentru a reduce contactul, vom solicita cursanților să efectueze plata în avans cu cardul sau cu telefonul.

• Notificări

Vom solicita cursanților să informeze instructorul cursului (informațiile de contact pot fi găsite pe site), dacă sunt testați pozitiv COVID-19 în termen de 14 zile de la ultima vizită în studioul nostru. Vom trimite o notificare prin e-mail tuturor persoanelor expuse dacă există un caz confirmat de COVID-19 în studioul Tangotangent.

• Contacte rapide

Gilbert Iscu - 0721284428

Daniel Măndiță - 0751262277

Amalia Iscu - 0741131319

Întrebări frecvente de actualitate

Vă rugăm să urmăriți în continuare site-ul nostru www.tangotangent.ro pentru a fi la curent cu cele mai recente informații. Urmărim în permanență evoluția situației și indicațiile transmise de autorități și vom reveni cu actualizări în următoarea perioadă.

Aici te abonezi și ai reduceri!Spune-ne care e opțiunea ta și îți trimitem codul promo de reducere.

Tango Senior este un  cod promo care aplică o reducere de 60 USD la cumpărarea a 4 episoade pe platformă. Cu el poți cumpăra 4 episoade cu doar 79 USD în loc de 116 USD (29 x 4). Diferența de 19 USD (79$ - 60$) o plătești pe platformă.

Tango Junior este un cod promo care aplică o reducere de 20 USD la cumpărarea unui episod pe platformă. Cu el poți cumpăra un episod cu doar 29 USD în loc de 39 USD, iar diferența de 9 USD (39$ - 29$) o plătești pe platformă.

Tango Basic este un cod promo de 10 USD aplică o reducere de 60 USD la cumpărarea unei lecții introductive pe platformă. Cu el poți cumpăra cu doar 15 USD în loc de 19 USD. Diferența de 5 USD (15$ - 10$) o plătești pe platformă.