Mulțumim pentru Tango!

Ne ajută în mod real donația ta și ne bucurăm că ai încredere în munca noastră și că ai ales să exprimi astfel aprecierea ta.

"La ‘Fabrica de frumos’ lucratorii vin aproape in fiecare zi, in fapt de seara. O fac de 14 ani. Cand ajung la intrare se descalta cu totii : de oboseala, de singuratate, de greul zilei care se termina, de tristete, de prea multa energie, de sarcasm, de egoism. Isi pune fiecare cate o alta pereche de pantofi, conduri colorati, niste instrumente precise.

Odata incaltati, se aduna impreuna si incep ritualul. Trec regulat de la unul la altul. Cine vine singur cunoaste alti oameni. Cine vine insotit va uita o vreme cu cine a venit pentru a o / a-l regasi la sfarsitul programului. Cu siguranta croseteaza ceva cu picioarele caci de multe ori sunt impletite unele in altele. Torc un fir nevazut si se invart prin miscari cu mult mai sofisticate decat ale dervisilor rotitori.

La final, ii poti vedea transpirati si altfel osteniti, dar ochii le stralucesc si chipurile le sunt imbujorate. Nu de rusine, ci de o tainica bucurie. Pesemne ca stralucirea asta finala ca o dantela e frumosul pe care ore la rand il tes si croseteaza cu trupurile lor.

Fabrica se numeste TangoTangent si se afla in inima vechiului Bucuresti."