Mulțumim pentru Tango!

Ne ajută în mod real donația ta și ne bucurăm că ai încredere în munca noastră și că ai ales să exprimi astfel aprecierea ta.

"La ‘Fabrica de frumos’ lucratorii vin aproape in fiecare zi, in fapt de seara. O fac de 14 ani. Cand ajung la intrare se descalta cu totii : de oboseala, de singuratate, de greul zilei care se termina, de tristete, de prea multa energie, de sarcasm, de egoism. Isi pune fiecare cate o alta pereche de pantofi, conduri colorati, niste instrumente precise.

Odata incaltati, se aduna impreuna si incep ritualul. Trec regulat de la unul la altul. Cine vine singur cunoaste alti oameni. Cine vine insotit va uita o vreme cu cine a venit pentru a o / a-l regasi la sfarsitul programului. Cu siguranta croseteaza ceva cu picioarele caci de multe ori sunt impletite unele in altele. Torc un fir nevazut si se invart prin miscari cu mult mai sofisticate decat ale dervisilor rotitori.

La final, ii poti vedea transpirati si altfel osteniti, dar ochii le stralucesc si chipurile le sunt imbujorate. Nu de rusine, ci de o tainica bucurie. Pesemne ca stralucirea asta finala ca o dantela e frumosul pe care ore la rand il tes si croseteaza cu trupurile lor.

Fabrica se numeste TangoTangent si se afla in inima vechiului Bucuresti."

Vrei un preview dintr-un episod?Lasă-ne adresa de email îți vom trimite un fragment
Aici te abonezi și ai reduceri!Spune-ne care e opțiunea ta și îți trimitem codul promo de reducere.

Tango Senior este un  cod promo care aplică o reducere de 60 USD la cumpărarea a 4 episoade pe platformă. Cu el poți cumpăra 4 episoade cu doar 79 USD în loc de 116 USD (29 x 4). Diferența de 19 USD (79$ - 60$) o plătești pe platformă.

Tango Junior este un cod promo care aplică o reducere de 20 USD la cumpărarea unui episod pe platformă. Cu el poți cumpăra un episod cu doar 29 USD în loc de 39 USD, iar diferența de 9 USD (39$ - 29$) o plătești pe platformă.

Tango Basic este un cod promo de 10 USD aplică o reducere de 60 USD la cumpărarea unei lecții introductive pe platformă. Cu el poți cumpăra cu doar 15 USD în loc de 19 USD. Diferența de 5 USD (15$ - 10$) o plătești pe platformă.