venus tango retreat

Venus Tango Retreat

Venus Tango Retreat

Toamna își face simțită prezența dar noi vrem să ne bucuram de soare la mare si sa dansăm tango pe ponton! Prin urmare ne face placere sa va invitam pe malul Marii Negre intr-un weekend inspirant si relaxant cu tango argentinian.

Cazare: in camere duble/single la ViiLa Lac, Balchik cu mic dejun inclus de vineri până duminică.

Transport și masă pe cont propriu. Ne împrietenim cu mașinile personale. Vă recomandă chiar Cherhanaua Venus (locația retreat-ului), unde vom mânca si noi.

Pachet Venus Tango Retreat:
Workshop
intensiv Tangoul Modern (4 ore) + Practica pe Ponton (3 ore) + Milonga by the Lake (4 ore) + 1 loc (o persoană) cazare, in cameră dublă cu mic dejun inclus pentru două nopți:
- 550 Ron/persoana în Suită cu MD și balcon cu Lake view

Avans pentru rezervare 300 Ron. Participanti (tango and friends): 20-24 pers.
Locurile sunt limitate!

REZERVĂ

PROGRAM

Vineri
Practica pe ponton 21.00 - 24.00

Sămbătă
Workshop intensiv
- “Îmbrățișarea în Tangoul Modern” 10.30 - 14.30

Un workshop de 4 ore deschis explorării și discuției despre modernitatea tangoului, despre căutarea limitelor, despre stiluri.

Tematica

1. Posibilități de îmbrățișare și comunicare în îmbrățișare; distanță în cuplu și comunicarea în îmbrățișare; rebote și accelerări

2. Structuri deschise și continuarea improvizației; structuri fundamentale, deplasare și întoarceri; sacade și schimbări de direcție

3. Elemente formale specifice, exemple; schimbări de dinamică și îmbrățișare, alteraciones, ganchos, boleos

4. Muzică, orchestre, muzicalitate specifică; muzică alternativă, tango electronic

Milonga by the Lake 21.00 - 1.00

Duminică
Program de voie si check-out la 11.00

Instructori: Daniel Mandita si Amalia Iscu (Tangotangent)

venus modern tango retreat 2 web
Aici te abonezi și ai reduceri!Spune-ne care e opțiunea ta și îți trimitem codul promo de reducere.

Tango Senior este un  cod promo care aplică o reducere de 60 USD la cumpărarea a 4 episoade pe platformă. Cu el poți cumpăra 4 episoade cu doar 79 USD în loc de 116 USD (29 x 4). Diferența de 19 USD (79$ - 60$) o plătești pe platformă.

Tango Junior este un cod promo care aplică o reducere de 20 USD la cumpărarea unui episod pe platformă. Cu el poți cumpăra un episod cu doar 29 USD în loc de 39 USD, iar diferența de 9 USD (39$ - 29$) o plătești pe platformă.

Tango Basic este un cod promo de 10 USD aplică o reducere de 60 USD la cumpărarea unei lecții introductive pe platformă. Cu el poți cumpăra cu doar 15 USD în loc de 19 USD. Diferența de 5 USD (15$ - 10$) o plătești pe platformă.