Tango pentru Ucraina carturesti

Tango pentru Ucraina – Practica la Cărturești

Tango pentru Ucraina - dansăm și donăm pentru refugiați

Duminică, 20 martie 2022 la Ceainăria Cărturești (Verona)

Duminică, 20 martie 2022, vă invităm la Cărturești Verona (la subsol, vechiul Cafe Verona) pe Str. Arthur Verona 13-15 la o Serată de tango, unde vom face împreună cu instructorii Tangotangent primii pași de tango.
Pe scurt, vă invităm să dansați și să donați pentru sprijinirea Centrului pentru refugiați Sinăuți (Mihăileni, BT) (de lângă Vama Siret) prin care zilnic trec și sunt găzduiți zeci de refugiați ucrainieni.
PROGRAM
🕐18.00 - 19.00 - Lecție introductivă de tango argentinian (Donația minim recomandată este: 50 Ron)
Sunt așteptați adulții care nu au mai dansat până acum tango și care vor să ia contact direct cu acest fenomen social la modă. Ținuta recomandată este casual (pantofi comozi/sport).
🕐19.00 to 22.00 - Practică de tango modern și alternativ (Donația minim recomandată este: 50 Ron)
Aici vă veți împrieteni cu dansatori de tango din București care vă vor încânta cu îmbrățișări pe ritmuri de tango modern și alternativ.
Dj Daniel Mandita, Tangotangent
Asociația Eliberarte si Tangotangent au o activitate permanentă de strângere de fonduri și donații pentru criza umanitară a refugiaților din Ucraina. Persoanele care vor să doneze și nu pot ajunge la eveniment sunt invitate să folosească contul Asociației Eliberarte RO70INGB0000999904026800, deschis la Ing Bank (cu menționarea cauzei: Tango pentru Ucraina)
Fondurile colectate vor fi transferate de la Asociația Eliberarte către Centrul pentru refugiați Sinăuți din comuna Mihăileni, jud. Botoșani, care se află la cca. 5 km de Vama Siret.
Vă așteptăm!
Info la 0721284428
cafe verona carturesti
paypal donation ukraine tango

Artă pentru Ucraina - licităm și donăm pentru refugiați

Duminică, 20 martie 2022 la Ceainăria Cărturești (Verona)

Arta e prezentă la evenimentul Tango pentru Ucraina și ajută refugiații aflați în nevoie! 🙂
Duminică la eveniment vom licita pentru lucrările de mai jos oferite cu generozitate de Flors Empire (Alina Nainer și Carmen Nistor) si Academia de Caligrafie (Carmen Nistor)
1. "Secrets of my left eye"
Acrilic pe pânză, cărbune, 100 × 70 cm
Autor: Alina Nainer
Pret de pornire: 100 euro
Pas de licitatie: 10 euro
2. Lucrare de arta caligrafica asemica
“Know my signs” (I)
Peniță pe hârtie, cerneluri colorate (grey, blue-black, cosmic-blue)
Caligrafie gestuală
Dimensiune lucrare: 20x30 cm
Autor: Academia de Caligrafie (Carmen Nistor)
Pret de pornire: 50 euro
Pas de licitatie: 10 euro
3. "De-Lovely" - Inel argint caligrafiat, din colectie unicat, marimea 52 (des intalnita) creat si oferit de Flors Empire (Alina Nainer & Carmen Nistor)
Pret de pornire: 100 euro
Pas de licitatie: 20 euro
Lucrările se pot licita și online la: https://app.galabid.com/arta-pentru-ucraina/items
Vrei un preview dintr-un episod?Lasă-ne adresa de email îți vom trimite un fragment
Aici te abonezi și ai reduceri!Spune-ne care e opțiunea ta și îți trimitem codul promo de reducere.

Tango Senior este un  cod promo care aplică o reducere de 60 USD la cumpărarea a 4 episoade pe platformă. Cu el poți cumpăra 4 episoade cu doar 79 USD în loc de 116 USD (29 x 4). Diferența de 19 USD (79$ - 60$) o plătești pe platformă.

Tango Junior este un cod promo care aplică o reducere de 20 USD la cumpărarea unui episod pe platformă. Cu el poți cumpăra un episod cu doar 29 USD în loc de 39 USD, iar diferența de 9 USD (39$ - 29$) o plătești pe platformă.

Tango Basic este un cod promo de 10 USD aplică o reducere de 60 USD la cumpărarea unei lecții introductive pe platformă. Cu el poți cumpăra cu doar 15 USD în loc de 19 USD. Diferența de 5 USD (15$ - 10$) o plătești pe platformă.