Whassup Tango intensiv weekend

4 workshopuri de inițiere în tango într-un singur weekend
Sâmbăta 30 nov, 11.00 - 13.30
Duminica 1 dec, 16.00 - 18.30

Dacă n-ai mai dansat deloc, vino!

„Whassup, Tango!” este un curs introductiv general care nu necesită nici experiență de dans și nici pregătire fizică specială. Dacă tu crezi că ai două picioare stângi, cu noi trebuie să vii să înveți!

Ce este tangoul argentinian? Prin ce diferă de tangoul european? Cum se dansează? Care sunt pașii de bază? O să îmi placă? O să pot să îl dansez? Veți găsi răspunsurile la toate aceste întrebări și multe altele în seria de 4 workshopuri de weekend „Whassup, Tango!”.

surprised-tango

Înscrie-te la workshopurile intensive de tango din weekend!

Vino singur sau însoțit de un amic!

Aveți nevoie doar de încălțăminte comodă și haine confortabile.

Nu este necesară nici un fel de experiență precedentă de dans sau pregătire fizică prealabilă.

curs-intensiv-whassup-tango-lectii-weekend-tangent

Atmosfera e relaxată, prietenoasă.

Seria de 4 workshopuri de weekend „Whassup, Tango!” își propune să-ți prezinte tangoul argentinian, acest fantastic dans din America latină.
Timp de 4 ore (2 ore sâmbătă și 2 ore duminică) intructorii te vor purta prin conceptele esențiale din tango: muzica, relația de condus și urmat, îmbrățișarea și multe altele.

După acese 4 ore, poți decide, în cunoștință de cauză, cea mai bună modalitate pentru tine de a continua studiul acestui dans: ore dans săptămânale, seminarii ocazionale, practica etc.

"La ‘Fabrica de frumos’ lucratorii vin aproape in fiecare zi, in fapt de seara. O fac de 14 ani. Cand ajung la intrare se descalta cu totii : de oboseala, de singuratate, de greul zilei care se termina, de tristete, de prea multa energie, de sarcasm, de egoism. Isi pune fiecare cate o alta pereche de pantofi, conduri colorati, niste instrumente precise.

Odata incaltati, se aduna impreuna si incep ritualul. Trec regulat de la unul la altul. Cine vine singur cunoaste alti oameni. Cine vine insotit va uita o vreme cu cine a venit pentru a o / a-l regasi la sfarsitul programului. Cu siguranta croseteaza ceva cu picioarele caci de multe ori sunt impletite unele in altele. Torc un fir nevazut si se invart prin miscari cu mult mai sofisticate decat ale dervisilor rotitori.

La final, ii poti vedea transpirati si altfel osteniti, dar ochii le stralucesc si chipurile le sunt imbujorate. Nu de rusine, ci de o tainica bucurie. Pesemne ca stralucirea asta finala ca o dantela e frumosul pe care ore la rand il tes si croseteaza cu trupurile lor.

Fabrica se numeste TangoTangent si se afla in inima vechiului Bucuresti."

Vino să-ți arătăm că tangoul ți se potrivește 🙂

+40721 284428 • conectat@tangotangent.ro

Locația cursurilor: Bd. Pache Protopopescu 43A, București (harta)

Înscrie-te la workshopurile intensive de tango din weekend!


Sâmbăta 30 nov., 11.00 - 13.30
Duminica 1 dec., 16.00 - 18.30

Locurile sunt limitate!