voucher cadou abrazo tango alege argentinianVoucher cadou ABRAZO TANGO argentinian - ce înseamnă?

ABRAZOS de TANGO este un voucher cadou PERSONALIZAT cu numele pentru o persoana sau pentru un cuplu care asigura accesul la cursurile de tango pentru incepatori organizate de catre TangoTangent in Bucuresti.

Voucherul este trimis electronic imediat prin e-mail si astfel poate fi oferit cadou unui prieten / amic / iubit de Valentine's, de Mărțișor la ziua de naștere sau cu orice altă ocazie doriți!

Ce include un voucher pentru o luna de tango?

Accesul la 8 lectii de tango pentru incepatori + Accesul la 4 sesiuni de practica / Durata unei lectii: 75 de minute

Cursurile incep odata pe luna si sunt programate in timpul saptamanii, de obicei seara de la orele 19.00 sau 20.30. Programul acestora e disponibil pe site-ul www.tangotangent.ro

voucher cadou abrazo tango argentinianProgramul lectiilor:

Luni si Miercuri de la 19.00 sau 20.30 sau Marti si Joi de la 19.00 sau 20.30

Programul practicii: Duminica de la 18.00 la 22.00 LocatiaEstudio Tango Real, Bd. Pache Protopopescu 43A (zona Foisorul de Foc)

Alege voucherul si comanda-l prin formularul de mai jos!

 

 

O ora in care, vrand-nevrand, sunt prezenta in corp, Aici si Acum. O ora in care invat despre inteligenta corpului, invat sa am incredere in corp, despre comunicare la nivel subtil, despre atentie, conectare si intentie. O ora in care, in sfarsit, las mentalul deoparte.

Ana Maria S.

Terapeut transpersonal si Consilier pentru dezvoltare personala prin arta si formator

"Dansul curge modulat de ritmul nostru, de impulsurile noastre, si învat sa pretuiesc aceasta însufletirea, aceasta libertate si interactiune în acelasi timp, între doi oameni care nu-si apartin unul altuia, dar cauta sa se cunoasca unul pe celalalt. În câteva clipe exersez generozitatea, îngaduinta, acceptarea optiunilor celuilalt."

Manuela M.

Artist si Profesor arte plastice

"Incetul cu incetul, am inceput sa ne dam seama ca tango este un flux. Un fluid care trece de la unul la celalalt, repetat, in ambele sensuri, intre cei doi parteneri. Tango este o apa curgatoare circulara. El izvoraste din ultimul acord si se varsa in primul sunet. Se implineste in primul pas si se iveste in ultima miscare."

Cristian D.

Google Specialist