venus musical tango retrreat

Venus Musical Tango Retreat

Venus Musical Tango Retreat

Primăvara își face simțită prezența dar noi vrem să ne bucurăm de soare la mare și să dansăm tango pe ponton! Prin urmare ne face plăcere să vă invităm pe malul Mării Negre într-un weekend inspirant și relaxant cu tango argentinian.

Cazare: in camere duble/single la ViiLa Lac, Balchik cu mic dejun inclus de vineri până duminică.

Transport și masă pe cont propriu. Ne împrietenim cu mașinile personale. Vă recomandă chiar Cherhanaua Venus (locația retreat-ului), unde vom mânca si noi.

Pachet Venus Musical Tango Retreat:
Workshop
intensiv Muzicalitate avansată si alcultare activă (4 ore) + Practica pe Ponton (3 ore) + Milonga by the Lake (4 ore) + 1 loc (o persoană) cazare, in cameră dublă cu mic dejun inclus pentru două nopți:
- 579 Ron/persoana în Suită cu MD și balcon cu Lake view

Avans pentru rezervare pe loc 300 Ron. Participanti (tango and friends): 20-24 pers.
Locurile sunt limitate!

REZERVĂ

PROGRAM

Vineri
Practica pe ponton 21.00 - 24.00

Sămbătă
Workshop intensiv
- “Muzicalitate avansată si ascultare activă” 10.30 - 14.30

Cuprinde: "Muzicalitate avansată; ascultare activă; ritmuri principale; combinații ritmice pentru tango; re-descoperirea conexiunii cu muzica de tango”

Tematici

1. Ritmuri de baza in structura deschisa - scurta recapitulare; combinatii ritmice si recunoașterea lor in muzica pre-preparata

2. Partile unei melodii; fraze; pauze si pregatire; ascultare activa in timpul dansului unei structuri deschise

3. Melodii cu ritm de baza marcat vs melodii fara marcajul bazei; ritmica melodica pe strucura deschisa si structura libera

4. Structura libera pe o melodie analizata in grup; sumar si improvizatie

Milonga by the Lake 21.00 - 1.00

Duminică
Program de voie si check-out la 11.00

Instructori: Daniel Mandita si Amalia Iscu (Tangotangent)

venus modern tango retreat 2 web
Aici te abonezi și ai reduceri!Spune-ne care e opțiunea ta și îți trimitem codul promo de reducere.

Tango Senior este un  cod promo care aplică o reducere de 60 USD la cumpărarea a 4 episoade pe platformă. Cu el poți cumpăra 4 episoade cu doar 79 USD în loc de 116 USD (29 x 4). Diferența de 19 USD (79$ - 60$) o plătești pe platformă.

Tango Junior este un cod promo care aplică o reducere de 20 USD la cumpărarea unui episod pe platformă. Cu el poți cumpăra un episod cu doar 29 USD în loc de 39 USD, iar diferența de 9 USD (39$ - 29$) o plătești pe platformă.

Tango Basic este un cod promo de 10 USD aplică o reducere de 60 USD la cumpărarea unei lecții introductive pe platformă. Cu el poți cumpăra cu doar 15 USD în loc de 19 USD. Diferența de 5 USD (15$ - 10$) o plătești pe platformă.