tango-musical-training-tangent

Tango Musical Training – Seminar special

Tango Musical Training Intensive

Din 29 noiembrie timp de 4 săptămâni studiem intensiv câte 2 ore in fiecare marți de la 19.00 la 21.00

Din 29 noiembrie, în fiecare marți de la 19.00 la 21.00

Din 30 noiembrie va invităm la o serie de 4 seminarii intensive de MUZICALITATE sau Antrenament muzical de tango 🙂 cu Daniel Mandita si Amalia Iscu, marțea de la 19.00 la 21.00!
Dacă asemănăm învățarea tangoului cu învățarea unei limbi străine, atunci muzicalitatea este asemănătoare pronunției: învățăm cum să pronunțăm corect vocalele și consoanele, cum să folosim corect accentele și intonația. În 4 sesiuni succesive ne vom antrena să reacționăm la muzică și, ascultând-o, să o integrăm în dansul nostru.
Vom folosi exerciții individuale și în cuplu, ne vom dezvolta memoria muzicală, vom învăța despre elemente de ritm și despre orchestre.
Participare: 250 Ron - toate 4 seminariile sau 70 Ron/seminar
Inscrieri si detalii: amalia.iscu@gmail.com
Info: 0741 131319

Locurile sunt limitate!
  • Workshop 1 - Orientare în muzică; numărat; memorie muzicală; modele ritmice și reacția noastră față de ele; structuri de bază în tango
  • Workshop 2 - Modele ritmice importante în tango; structura unei melodii; elemente de bază în tango: mers, ocho și giro
  • Workshop 3 - Succesiuni de mai multe modele ritmice; analiza unui cântec în versiuni produse de orchestre diferite; structuri simple și (mai) complexe
  • Workshop 4 - Câteva modele ritmice specifice pentru tango; structuri simple și (din ce în ce mai) complexe

REZERVĂ

Vrei un preview dintr-un episod?Lasă-ne adresa de email îți vom trimite un fragment
Aici te abonezi și ai reduceri!Spune-ne care e opțiunea ta și îți trimitem codul promo de reducere.

Tango Senior este un  cod promo care aplică o reducere de 60 USD la cumpărarea a 4 episoade pe platformă. Cu el poți cumpăra 4 episoade cu doar 79 USD în loc de 116 USD (29 x 4). Diferența de 19 USD (79$ - 60$) o plătești pe platformă.

Tango Junior este un cod promo care aplică o reducere de 20 USD la cumpărarea unui episod pe platformă. Cu el poți cumpăra un episod cu doar 29 USD în loc de 39 USD, iar diferența de 9 USD (39$ - 29$) o plătești pe platformă.

Tango Basic este un cod promo de 10 USD aplică o reducere de 60 USD la cumpărarea unei lecții introductive pe platformă. Cu el poți cumpăra cu doar 15 USD în loc de 19 USD. Diferența de 5 USD (15$ - 10$) o plătești pe platformă.