Tango Bar a los amigos

tango-barTango Bar a los amigos este un loc in care ne intalnim, noi dansatorii de tango argentinian, joia seara de la ora 10 la Restaurantul No. 10, aflat pe strada Austrului nr. 10.

Fie ca venim de la cursuri, fie direct de la birou, ne intalnim la tango bar intr-o atmosfera relaxata, pentru a asculta sau dansa muzica de tango, in timp ce savuram un pahar de vin rosu sau ne infruptam din delicioasele bucate pregatite de gazdele noastre.

Locul de dans este micuț si cochet, ceea ce incurajează o navigație isteață, chelnerii sunt prietenosi si glumeți, iar gazdei noastre, Cătălin, chiar ii place tangoul si tot ceea ce aduce el in viețile noastre. Vă invităm in fiecare joi de la 22.00 până după miezul nopții.

"Revenind la tango, trebuie recunosc faptul ca este prima data cand intru intr-o sala plina de femei superbe si ma uit cum se misca barbatii! Si am facut asta pret de vreo trei ore!!! M-am prins aseara ca tango este arta de a duce la bun sfarsit...un lucru complex, complicat, cu femei diferite. E un test de incercare a puterii barbatului. In egala masura este un test de incercare al femeii - este un dans al femeii inteligente, puternice si pasionale. Altceva ce am invatat aseara: in interiorul spatiului creat barbat prin miscarile sale, femeia se poate manifesta, aratand cine este si ce isi doreste. Este de datoria barbatului sa creeze un spatiu potrivit, necesar femeii cu care danseaza. Pentru aceasta, el trebuie sa o inteleaga. Hmm..."

Toată lumea e binevenită, dansator sau admirator! Vă așteptăm in fiecare joi!

Restaurant No. 10 , Str. Austrului nr. 10 (in zona Popa Nan cu Plantelor)