Programul cursurilor de tango argentinian

Din 2006, Tangotangent organizează in Bucuresti, cursuri de tango argentinian pentru adulți pe 3 niveluri de studiu - inițiere (începători), intermediar si avansat. Lecțiile, susținute de cupluri de instructori experimentați, se desfășoară în paralel în două săli - Sala Firulete și Sala Baldosa la Estudio Tango Real,- bulevardul Pache Protopopescu 43A.

Fiecare curs are o durată determinată, o programă a lecțiilor și un program săptămănal care include două lecții și o sesiune de practica (Practica Z).

daniel-mandita-despre-programul-cursurilor”Dupa ce timp de 11 ani am abordat in cele mai diverse moduri predarea tangoului in Bucuresti si am format mai multe zeci de generații de dansatori, suntem astazi in masura sa propunem celor care vor sa descopere tango-ul argentinian mai multe perspective de invatare care raspund preferintelor si asteptarilor publicului iubitor de tango.” Daniel Măndiță

Partea de povești de tango are locul ei bine definit și se întâmplă la Tango Bar - a los  amigos, joia de la 22.00.

Pentru cursul de inițiere completează formularul de înregistrare aici, apoi te asteptam singur sau însotit direct la studio.

Vino la următorul curs de inițiere!

Care sunt cursurile si cine sunt instructori în acest moment la Tangotangent

Canal 33 Live

Canal 33 Live

Publicată de Canal 33 Romania pe Miercuri, 19 aprilie 2017

"Pe Dan l-am cunoscut acum doi ani in contextul in care doream sa contractez serviciile unei scoli de tango in vederea realizarii unui eveniment pentru unul dintre clientii nostri. Pentru ca tin foarte tare la experimentarea lucrurilor despre care alegem sa vorbim sau alegem sa le propunem clientilor m-am inscris la curs. Am facut evenimentul, am avut eveniment cu tango pe strada, am incheiat contractul cu clientul insa am ramas la tango. Am ramas pentru ca …..

L-am invitat pe Dan la prima emisiune live Simply Talking, realizata cu sprijinul Canal 33, ca sa vorbim despre acest <pentru ca>, despre tango dincolo de pozele cu trandafiri si ciorapi de plasa, despre cum construiesti o scoala, despre cum educi o piata, despre ceea ce poate aduce tango in dezvoltarea personala si profesionala a unui individ sau a unei companii." Monica Măgureanu

Sursa Simply Talking. Citeste mai mult aici: https://goo.gl/RHU5YT