Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Tango Românesc la Oxford

18/11/2017 from 08:00 - 17:00

tango romanesc la oxford tangotangent

Tango Românesc la Oxford

Bucuresti – 17 noiembrie 2017

Tangotangent – școala de tango argentinian din București, a răspuns afirmativ invitației Asociației Studențești de Tango a Universității din Oxford, Marea Britanie și va organiza în weekendul 18-19 noiembrie o serie de seminarii intensive de tango pentru studenții acesteia. Cursurile de tango argentinian vor fi susținute de cei mai experimentați și îndrăgiți profesori ai școlii: Amalia Iscu și Daniel Măndiță, asistați de Catinca Măndiță și Gilbert Iscu.

Este al doilea seminar de tango argentinian cu profesori români organizat la invitația unei universități britanice de prestigiu, primul seminar de acest fel având loc în 2012 la Universitatea din Edinburgh.  Cursurile noastre sunt extrem de apreciate în România și în Europa – cred că am dezvoltat în timp o metodă și un stil de explicații care permit europenilor să înțeleagă și să se apropie de acest fenomen cultural sud-american” a declarat Daniel Măndiță, Directorul de Studii al școlii. 

Gilbert Iscu, membru fondator al asociației eLIBERarte, a adaugat: ”Timp de zece ani am experimentat și am abordat în cele mai inventive moduri predarea tangoului în București și am format multe generații de dansatori. Astăzi suntem în măsura să propunem tuturor adulților – fie ei români sau străini – care vor să descopere tango-ul argentinian mai multe perspective de învățare. Astfel, în doar 6 luni de la prima lecție de inițiere, ai toate șansele să devii, ca și noi toți, un împătimit iubitor al acestui dans… complex prin simplitatea pașilor săi.”  

Tangotangent (www.tangotangent.ro) ce functioneaza sub egida Asociației eLIBERarte, este cea mai activă școală de tango argentinian din România.  Iubitorii de tango o cunosc din cei peste 12 ani de activitate neîntreruptă, peste 150 de spectacole Un Tango Mas (Teatru Odeon, București), din turnee naționale și internaționale, din workshopuri și evenimente. În luna decembrie îi puteți întâlni și admira pe 3 decembrie alături de Grupul SONG la Ateneul Român, pe 10 decembrie la Bazarul de Crăciun al International Woman Association sau pe 16 decembrie, la Balul Anual de Tango la Ambery Hall Lights.

Asociația Eliberarte (www.eliberarte.ro) este organizația creată pentru a promova și susține valorile reprezentate de tangoul argentinian și pentru popularizarea culturii de tango argentinian în România și Europa.Valorile organizației Eliberarte sunt extrase direct din cultura de tango; tangoul argentinian ca dans de societate este bazat pe (1) creativitate, (2) improvizație, (3) deschidere față de noi tendințe și (4) cultivarea tradițiilor din cultura de tango.

Tangoul argentinian este considerat cel mai expresiv dans de cuplu, pentru că prin natura sa improvizațională îți oferă posibilitatea să te exprimi așa cum ești, să-ți manifești creativitatea în dans, emoția și pasiunea. În fiecare lună, asociația eLIBERarte organizează sesiuni de prezentare (cu acces gratuit) la care vă invităm și pe dvs. singuri sau însoțiti, chiar dacă nu ați mai dansat vreodată. Știm că v-am făcut curioși, de aceea vă invităm la următoarea lecție de prezentare de luni, 20 noiembrie la 20.30 în Bd. Pache Protopopescu 43A.

Pentru mai multe detalii vă rugăm  contactați:
Amalia Iscu
(+4)0721284428
www.tangotangent.ro

Amalia Iscu si Daniel Măndiță în spectacolul “Un Tango Mas” (Teatrul Odeon)
Amalia Iscu si Daniel Măndiță predând tango la Universitatea din Edinburgh.

Copyright © 2017 Tangotangent, All rights reserved.

Estudio Tango Real address is:
Bd. Pache Protopescu nr. 43A, sector 2, Bucuresti
Tel. 0721 284 428 si 0741 131 319
www.tangotangent.ro si www.eliberarte.ro si www.dansezi.ro
E-mail: 
conectat@tangotangent.ro

Our mailing address is:
Bd. Burebista nr. 3, Bl. D16, Sc. 4, Ap. 124, 031106, Bucuresti – 3, Romania

unsubscribe from this list    update subscription preferences

Vrei un preview dintr-un episod?Lasă-ne adresa de email îți vom trimite un fragment

Details

Date:
18/11/2017
Time:
08:00 - 17:00
Event Category:
Event Tags:
, , , , , ,
Aici te abonezi și ai reduceri!Spune-ne care e opțiunea ta și îți trimitem codul promo de reducere.

Tango Senior este un  cod promo care aplică o reducere de 60 USD la cumpărarea a 4 episoade pe platformă. Cu el poți cumpăra 4 episoade cu doar 79 USD în loc de 116 USD (29 x 4). Diferența de 19 USD (79$ - 60$) o plătești pe platformă.

Tango Junior este un cod promo care aplică o reducere de 20 USD la cumpărarea unui episod pe platformă. Cu el poți cumpăra un episod cu doar 29 USD în loc de 39 USD, iar diferența de 9 USD (39$ - 29$) o plătești pe platformă.

Tango Basic este un cod promo de 10 USD aplică o reducere de 60 USD la cumpărarea unei lecții introductive pe platformă. Cu el poți cumpăra cu doar 15 USD în loc de 19 USD. Diferența de 5 USD (15$ - 10$) o plătești pe platformă.