Tango Principiantes - cursuri de initiere in tango pentru incepatori
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Tango Principiantes

17/11/2016 from 19:00 - 20:30

Tango Principiantes – cursuri de initiere in tango pentru incepatori

tango-principiantes-tangotangent-curs-incepatoriTango Principiantes – cursuri de initiere in tango pentru incepatori sunt organizate permanent la Tangotangent.

Modulele noi – Tango Principiantes – incep in fiecare lună, cu o lectie gratuita introductiva la care te poti abona cu reducere la prima lună de curs.

Programul acestora, precum si instructorii care predau aceste cursuri sunt diferiti.

Cursul Tango principiantes care a debutat pe 17 noiembrie se desfasoara martea si joia de la 19.00 la 20.30 si-i are ca intructori pe Daniel Mandita si Catinca Mandita.

La cursurile de tango, profesorii nu lasă cuplurile să danseze împreună. “Înveţi greşelile celuilat şi adesea apare frustrarea, partenerii dând vina unul pe celalalt pentru orice mişcare greşită”, povesteşte profesorul Măndiţă. El vorbeşte despre o regulă a tangoului argentinain care presupune conectarea într-un dans cu o persoană pe care nu o cunoşti. Partenerul se schimbă de fiecare dată după câteva melodii. Nu degeaba se spune că tangoul este o relaţie de trei minute. Potrivit profesorului, această artă – după cum defineşte tangoul – implică o conexiune între doi oameni, “dar asta nu înseamnă că ei trebuie să formeze o relaţie dincolo de dans”. Ceea ce aduce şi beneficii, în cazul în care partenerii ar forma un cuplu şi dincolo de spaţiul de dans – “Învaţă să se tolereze reciproc”, susţine Măndiţă. “Nu poţi fi gelos că partenerul sau partenera ta dansează mai bine cu altcineva decât cu tine”, mai spune profesorul.

Cum se învaţă tangoul?

Cu răbdare şi empatie. Şi cu multă înţelegere. “Sentimentele furioase nu te ajută să dansezi”, povesteşte Măndiţă. “Nu cred că un dans o să repare fundamental ceea ce ani de traumă au stricat”, afirmă profesorul. Altfel nu-ţi trebuie nimic. Nici condiţie fizică şi nici o ţinută specială. Poate doar pantofi comozi, speciali. “Fără floare, fără mişcări din cap, fără ciorapi cu plasă ori rochii cu coadă. Astea sunt şabloane din cultura europeană, despre cum ne-am imagina noi tangoul argentinian”, mai spune Daniel Măndiţă.

 

Details

Date:
17/11/2016
Time:
19:00 - 20:30
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Estudio Tango Real
Bd. Pache Protopopescu 43A
București,Romania
+ Google Map
Phone:
+40721284428
Website:
http://www.tangotangent.ro

Organizer

Tangotangent
Phone:
+40721284428
Email:
conectat@tangotangent.ro
Website:
http://www.tangotangent.ro
Aici te abonezi și ai reduceri!Spune-ne care e opțiunea ta și îți trimitem codul promo de reducere.

Tango Senior este un  cod promo care aplică o reducere de 60 USD la cumpărarea a 4 episoade pe platformă. Cu el poți cumpăra 4 episoade cu doar 79 USD în loc de 116 USD (29 x 4). Diferența de 19 USD (79$ - 60$) o plătești pe platformă.

Tango Junior este un cod promo care aplică o reducere de 20 USD la cumpărarea unui episod pe platformă. Cu el poți cumpăra un episod cu doar 29 USD în loc de 39 USD, iar diferența de 9 USD (39$ - 29$) o plătești pe platformă.

Tango Basic este un cod promo de 10 USD aplică o reducere de 60 USD la cumpărarea unei lecții introductive pe platformă. Cu el poți cumpăra cu doar 15 USD în loc de 19 USD. Diferența de 5 USD (15$ - 10$) o plătești pe platformă.

Cumpără cod promo