Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Tango Pre-intermediari – Luni si Miercuri, 20.30

18/01/2017 from 20:30 - 18/01/2020 from 22:00

tango-pre-intermediari-luni-miercuri-19.00

Tango Pre-intermediari - cursuri pregătitoare pentru grupa de intermediari

In fiecare luni si miercuri, Tangotangent organizează cursuri regulate de pre-intermediari la care "absolvenții" cursului de inițiere sunt invitați să-și continue pregătirea de tango în vederea accederii către nivelul intermediar.

La cursurile de tango, profesorii nu lasă cuplurile să danseze împreună. "Înveţi greşelile celuilat şi adesea apare frustrarea, partenerii dând vina unul pe celalalt pentru orice mişcare greşită", povesteşte profesorul Măndiţă. El vorbeşte despre o regulă a tangoului argentinain care presupune conectarea într-un dans cu o persoană pe care nu o cunoşti. Partenerul se schimbă de fiecare dată după câteva melodii. Nu degeaba se spune că tangoul este o relaţie de trei minute. Potrivit profesorului, această artă - după cum defineşte tangoul - implică o conexiune între doi oameni, "dar asta nu înseamnă că ei trebuie să formeze o relaţie dincolo de dans". Ceea ce aduce şi beneficii, în cazul în care partenerii ar forma un cuplu şi dincolo de spaţiul de dans - "Învaţă să se tolereze reciproc", susţine Măndiţă. "Nu poţi fi gelos că partenerul sau partenera ta dansează mai bine cu altcineva decât cu tine", mai spune profesorul.

Cum se învaţă tangoul?

Cu răbdare şi empatie. Şi cu multă înţelegere. "Sentimentele furioase nu te ajută să dansezi", povesteşte Măndiţă. "Nu cred că un dans o să repare fundamental ceea ce ani de traumă au stricat", afirmă profesorul. Altfel nu-ţi trebuie nimic. Nici condiţie fizică şi nici o ţinută specială. Poate doar pantofi comozi, speciali. "Fără floare, fără mişcări din cap, fără ciorapi cu plasă ori rochii cu coadă. Astea sunt şabloane din cultura europeană, despre cum ne-am imagina noi tangoul argentinian", mai spune Daniel Măndiţă.

 

Vrei să înveți într-o școală de tango adevărată, cu instructori pregătiți care știu să predea tango?

Înscrie-te si vino direct în Bd. Pache Protopopescu 43A!

Details

Start:
18/01/2017 from 20:30
End:
18/01/2020 from 22:00
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Estudio Tango Real
Bd. Pache Protopopescu 43A
București, Romania
+ Google Map
Phone:
+40721284428
Website:
http://www.tangotangent.ro

Organizer

Tangotangent
Phone:
+40721284428
Email:
conectat@tangotangent.ro
Website:
http://www.tangotangent.ro
Aici te abonezi și ai reduceri!Spune-ne care e opțiunea ta și îți trimitem codul promo de reducere.

Tango Senior este un  cod promo care aplică o reducere de 60 USD la cumpărarea a 4 episoade pe platformă. Cu el poți cumpăra 4 episoade cu doar 79 USD în loc de 116 USD (29 x 4). Diferența de 19 USD (79$ - 60$) o plătești pe platformă.

Tango Junior este un cod promo care aplică o reducere de 20 USD la cumpărarea unui episod pe platformă. Cu el poți cumpăra un episod cu doar 29 USD în loc de 39 USD, iar diferența de 9 USD (39$ - 29$) o plătești pe platformă.

Tango Basic este un cod promo de 10 USD aplică o reducere de 60 USD la cumpărarea unei lecții introductive pe platformă. Cu el poți cumpăra cu doar 15 USD în loc de 19 USD. Diferența de 5 USD (15$ - 10$) o plătești pe platformă.