Cursuri initiere tango argentinian

curs initiere tango tangent 27 29 august

Cursuri initiere tango argentinian adulți

Lunar organizăm la cursurile regulate de tango în Bucuresti la Tangotangent - pentru adulți care n-au mai dansat niciodată. Te invităm Luni - 27 august, 19.00 la o lecție gratuită sau Miercuri, 29 iulie, de la ora 19.00, la prima lecție a cursului - “Tango Principiantes”, curs de dans - tango pentru incepatori cu durata de două luni. Înscrierile sunt posibile până lunea viitoare, pe 2 aprilie.

OferTA TANGO de AUGUST! Înscrie-te AICI! Vino si abonează-te cu partener (ea si el)  si aveți reducere 100 Ron - plătiți împreună doar 300 RON (in loc de 400) la prima luna de cursuri de tango argentinian. Vino si abonează-te singur (schimbăm partenerii la lecții)  si ai reducere 35 Ron - plătești doar 165 RON (in loc de 200) la prima luna de cursuri de tango argentinian. Abonamentul pentru o luna de curs include 12 lectii de dans - 8 lectii (lunea si miercurea de la 19.00) si 4 sesiuni de practica de tango, programate duminica intre 18.00 si 22.00

Completează formularul de înregistrare aici, apoi te asteptam singur sau însotit direct la studioul de dans Estudio Tango Real, in bulevardul Pache Protopopescu 43A (zona Matei Voievod intersectie cu Popa Nan, vis-a-vis de Scoala Iancului). La lecțiile de tango participă oameni ca tine, dornici sa invete să danseze. Ne întâlnim, ne cunoaștem, povestim despre aceste cursuri de tango argentinian, despre istoria si muzica de tango. E posibil să facem împreună si primii pasi de tango, singuri sau impreuna cu un partener pe care-l gasim la lectie.

Posted in curs de tango, Lectie gratuită, lectii de tango, Noutăți.