Cursuri tango argentinian in Bucuresti la Tangotangent

FĂ-ȚI VIAȚA MAI FRUMOASĂ!

VREI?

Cum?

Învață să dansezi!

Da

Continuă să dansezi!

Bine ați revenit la Tango!

Începând de luni, 5 iulie, ne revedem în studioul nostru din bd. Pache Protopopescu, 43B și reluăm orele de grup într-o formulă nouă, intensivă, orientată către progresul rapid al cursanților.

Cursurile verii

Curs de inițiere

Luni si Miercuri, 19-21.00
curs initiere tango tangent

Dacă nu ați mai dansat niciodată veniți lunea sau miercurea, din 5 iulie de la 19.00, la primele lecții ale cursului de initiere in tango ce debutează la Tangotangent. Vino singur sau însoțit!
Înscrie-te aici

Curs de aprofundare

Lunea si Miercurea, 20.00 - 22.00
curs aprofundare tango tangent

Curs regulat de nivel intermediar/avansat pentru dansatorii care au noțiunile de bază din tango, unde studiem aspectele tehnice care ne fac să dansăm mai muzical, conectat, elegant etc.
Înscrieri prin email la Amalia Iscu.

Seminar special

Joia, 19.00 - 22.00 (3 ore)
seminar special tango tangent

Curs intensiv regulat de 4 lecții, pe durata a 4 săptămâni în care studiem teme importante din tango: muzicalitate, îmbrățișare, boleo, sacade, soltade etc.  Vă așteptăm singuri sau însoțiti!
Înscrieri prin email la Amalia Iscu.

Lecții particulare

Zilnic, 10.00 - 21.00
lectii particulare tango tangent

Lecțiile particulare de tango individuale sau pentru cuplu sunt disponibile cu programare la 0721284428. Program flexibil. Progres garantat! Hai si tu singur sau însoțit!
Înscrie-te aici

Participare

Donațiile benevole în vederea participării la cursuri se fac în prin transfer în avans și vă garantează locul la curs. Donațiile pe loc se fac doar cash chiar la începutul sesiunii de dans în măsura în care mai sunt locuri în sală, în acel moment.

Donațiile prin transfer în RON, se fac în conturi deschise la ING sau BTRL, sau prin Revolut la +40741131314 (info la Amalia Iscu)

Puteți opta pentru donație prin PayPal sau plata cu cardul accesând acest LINK. (Alegeți plata în EUR; suma în EUR o aflați împărțind suma în Ron la 5. De ex. pt 300 Ron transferați 60 EUR)

Mai multe info la +40721284428 - Gilbert Iscu.

Donații pentru cursurile de tango argentinian

New program si donatii

Participanți imunizați, săli aerisite și igienizate

Vrem să te simți în siguranță atunci când înveți să dansezi așa încât cerem tuturor participanților la curs să garanteze că sunt imunizați contra COVID-19 și igienizăm și aerisim sălile de câte ori este nevoie. Instructorii nostri sunt cu totii vaccinati cu ambele doze si isi urmaresc constant nivelul de anticorpi.

Seminar Special de integrare a modelelor ritmice in tango

Ne face plăcere sa va anunțăm că redeschidem școala de tango duminica 4 iulie, la 11.30, cu seminarul intensiv “Integrarea modelelor ritmice în dans - ritmică, muzică, exerciții practice de muzicalitate “ pentru toate nivelurile, la studioul nostru din Bd. Pache Protopopescu 43B.

Participare
- 120 RON/persoană sau 200 RON/cuplu - 4 ore intensive
Înscrieri si detalii: amalia.iscu@gmail.com si 0741 131319
Nu ezitați să vă înscrieți! Locurile se vor ocupa repejor!

REZERVĂ

Patru ore intensive de lucru individual și în cupluri acoperind:
1. Puls de bază; cum îl identificăm și la ce folosește; tempo; cât de repede dansăm
2. Exerciții de ritmică individuale și în cuplu; modele ritmice; selectarea accentelor pornind de la un puls de bază; modele speficice pentru tango; exerciții pe metronom și muzică
3. Subdiviziuni; exerciții de identificare și mișcare; cum le folosim; câteva exemple de modele ritmice cu subdiviziuni
4. Combinații între modele ritmice; analiza de fraze muzicale ce conțin modele ritmice; antrenatea memoriei ritmice pentru ambii parteneri

REZERVĂ

Gancho la Balchik Tango Retreat

Vara își face simțită prezența și e timpul sa ne bucuram de soare la mare si sa ne distram pe plaja sau la piscină! Prin urmare ne face placere sa va invitam pe malul Marii Negre intr-un weekend inspirant si relaxant cu tango argentinian.

Pachet Balchik Tango Retreat:
Workshop intensiv GANCHO (4 ore) + Practica (4 ore) + Milonga (4 ore) + 1 loc (o persoană) cazare, in cameră dublă cu mic dejun inclus pentru două nopți:
- 500 Ron/persoana în Suită cu MD și balcon cu Pool view (37mp)
- 600 Ron/persoană în Suită cu MD, acces SPA și balcon cu Sea view (37mp)
- 700 Ron - pentru single economy (20 mp)

Avans pentru rezervare 300 Ron. Participanti (tango and friends): 20-24 pers.
Locurile sunt limitate!

REZERVĂ

Tango studiat
Workshop intensiv - “Gancho de dans” cu Daniel Mandita si Amalia Iscu
Tango dansat pe-nserat
Practica semi-ghidată - Mișcare conștientă - vineri seara
Cocktails Milonga - sâmbătă seara

Cazare: in camere duble/single la White Rock Castle Hotel
Transport și masă pe cont propriu: va putem recomanda 4-5 restaurante. Mic dejun inclus sâmbătă si duminică.

Ce spun cursanții noștri despre tango?

madalina tango tangent

"In tango am aflat ca este important sa fii cu-adevarat conectat, nu conectat în primul rand cu celalalt, ci in primul rand cu tine."

Mădălina Dinică

cosmin stamatoiu tango tangent

"Tango - te scoate din anonimatul in care te invarti, fara vreo posibilitate de intoarcere, doar abandon, simtire si autenticitate."

Cosmin Stamatoiu

ana_maria_stefanescu tango tangent

"Tango este despre a putea, despre capacitatea de a putea lua ce ti se da, de a putea da ce ti se cere. Este despre MINE si TINE."

Ana Maria Ștefănescu

cristian dumitru tango tangent

"Aduce sanatatea trupului, mintii si a spiritului. Si, o data ce ai descoperit ca iti aduce atata bucurie, vei decide sa faci din dansat un obicei bun."

Cristian Dumitru

Aici te abonezi și ai reduceri!Spune-ne care e opțiunea ta și îți trimitem codul promo de reducere.

Tango Senior este un  cod promo care aplică o reducere de 60 USD la cumpărarea a 4 episoade pe platformă. Cu el poți cumpăra 4 episoade cu doar 79 USD în loc de 116 USD (29 x 4). Diferența de 19 USD (79$ - 60$) o plătești pe platformă.

Tango Junior este un cod promo care aplică o reducere de 20 USD la cumpărarea unui episod pe platformă. Cu el poți cumpăra un episod cu doar 29 USD în loc de 39 USD, iar diferența de 9 USD (39$ - 29$) o plătești pe platformă.

Tango Basic este un cod promo de 10 USD aplică o reducere de 60 USD la cumpărarea unei lecții introductive pe platformă. Cu el poți cumpăra cu doar 15 USD în loc de 19 USD. Diferența de 5 USD (15$ - 10$) o plătești pe platformă.