Curs de initiere în tango argentinian, lunea și miercurea de la 19.00

curs initiere 6 si 8 mai ora 19 tango argentinian tangentLUNI, pe 6 mai, la ora 19.00 te invităm cursul de inițiere în tango argentinian.

Poti veni la curs, singur sau însotit, direct de la birou.

La prima lecție (de prezentare, introductivă) accesul este gratuit și se face doar pe bază de înregistrare aici.

La lecție participă oameni ca tine, care nu au mai dansat niciodata. Ne intalnim, ne cunoastem, iti povestim despre istoria și muzica de tango. Facem si cativa pasi, singuri sau impreuna cu un partener pe care-l gasesti la lectie, dornic sa invete ca si tine.

Toti suntem la inceput si ne amuzam si ne relaxam dansand. Nimeni nu s-a nascut invatat!

Te asteptăm pe Bd. Pache Protopopescu 43A, București.
echipa eLIBERarte
Info la 0721 28 4428

OferTA TANGO de MAI!  Înscrie-te AICI!

Vino si abonează-te cu partener (ea si el)  si aveți reducere 100 Ron - plătiți împreună doar 300 RON (in loc de 400) la prima luna de cursuri de tango argentinian. Vino si abonează-te singur (schimbăm partenerii la lecții)  si ai reducere 35 Ron - plătești doar 165 RON (in loc de 200) la prima luna de cursuri de tango argentinian. Abonamentul pentru o luna de curs include 12 lectii de dans - 8 lectii (lunea si miercurea de la 19.00) si 4 sesiuni de practica de tango, programate duminica intre 17.00 si 21.00

Completează formularul de înregistrare aici, apoi te asteptam singur sau însotit direct la studioul de dans Estudio Tango Real, in bulevardul Pache Protopopescu 43A (zona Matei Voievod intersectie cu Popa Nan, vis-a-vis de Scoala Iancului).

 

laura-huiban-tango-social-club-bacau"Am încercat inutil, ca un “control freak” ce sînt în unele situaţii noi pentru mine, să fac scheme mentale ale mişcăriii picioarelor pe podea, să număr paşii mei, să urmăresc paşii partenerului pentru a încerca să-i intuiesc următoarea mişcare, însă n-am reuşit astfel decît să mă încurc.

Şi numai cînd la recomandarea profesorului de dans am închis ochii şi m-am distanţat vizual de experienţa dansului, apropiindu-mă în consecinţă de cea auditivă, tactilă, energetică, am început să-mi sinconizez mai uşor paşii cu cei ai partenerului de tango, pentru că tangoul nu e matematică, e comunicare, încredere, creativitate, spontaneitate, improvizaţie, armonie în doi, chiar şi atunci cînd corpurile nu se ating.

Abia la sfărşitul lecţiei de dans am realizat că atît timp cît a durat acest curs de tango nu m-am gîndit la nimic altceva. Tango-ul te absoarbe complet din lumea exterioară, atît timp cît dansezi nu te mai frămîntă nicio grijă cotidiană. " Citeste toată povestea...

 

E MAI SIMPLU DECAT CREDEAI

E OK daca n-ai mai dansat vreodata, asta te vom invata noi.

Poti veni direct de la birou, fara echipament special.

De vii singur sau cu un prieten, oricum schimbam partenerii.

Toti participantii sunt la inceput si invata primii pasi si ei.

Predam tango cu placere iar atmosfera de la curs te va relaxa.

Tangoul este un dans improvizat, deci nu vom memora pasi.

​Este un dans in care apropierea de partener devine normalitate.

 

BINE DE STIUT DE LA INCEPUT

Cursul debuteaza cu o LECTIE GRATUITA introductiva.

Daca participi la EA te abonezi cu doar 165 RON/luna.

O lectie are 75 - 80 de min. si incepe la 7 sau 8.30 p.m.

O grupa are 15-25 de cursanti si doi instructori haiosi.

Cursul de incepatori dureaza 2 luni (16 lectii si 8 practici).

​Dupa primele doua luni urmeaza nivelul intermediar.

Predam tango de 11 ani, neintrerupt si ne place la nebunie!