Curs de inițiere în tango argentinian

oferta-4-6-iulie-initiere-tango-tangent mic
Fiecare curs de inițiere în tango argentinian la Tangotangent in Bucuresti (fiecare grupă nouă, sau modul de tango, dacă vreți) are câte un cuplu de instructori experimentați.

Lunar, Tangotangent organizează cursuri de tango argentinian de nivel începător - pentru adulți care n-au mai dansat niciodată.

Te invităm, marți pe 4 iulie de la ora 19.00 la prima LECTIE care deschide cursul de initiere “Tango Principiantes”, curs de dans pentru incepatori, care dureaza două luni și-i are ca instructori pe Daniel Măndiță și Andreea Minculescu.

OferTA TANGO în luna IULIE!

Vino cu partener si abonează-te si ai reducere 100 Ron - plătiți doar 300 RON (in loc de 400) la prima luna de cursuri de tango argentinian.

Vino neînsoțit, abonează-te si ai reducere 35 Ron - plătești doar 165 RON (in loc de 200) la prima luna de cursuri de tango argentinian.

Abonamentul pentru o luna de curs include 12 lectii de dans - 8 lectii ( lunea și miercurea la 19.00 la 20.30) si 4 sesiuni de practica de tango, programate duminica intre 18.00 si 22.00

Completează aici formularul de înregistrare la cursul următor, apoi te asteptam singur sau însotit direct la studioul de dans Estudio Tango Real, in bulevardul Pache Protopopescu 43A (zona Matei Voievod intersectie cu Popa Nan, vis-a-vis de Scoala Iancului).

La lecțiile de tango participă oameni ca tine, dornici sa invete tango. Ne întâlnim, ne cunoaștem, povestim despre aceste cursuri de tango argentinian, despre istoria si muzica de tango. E posibil să facem împreună si primii pasi de tango, singuri sau impreuna cu un partener pe care-l gasim la lectie.

 

laura-huiban-tango-social-club-bacau"Am încercat inutil, ca un “control freak” ce sînt în unele situaţii noi pentru mine, să fac scheme mentale ale mişcăriii picioarelor pe podea, să număr paşii mei, să urmăresc paşii partenerului pentru a încerca să-i intuiesc următoarea mişcare, însă n-am reuşit astfel decît să mă încurc.

Şi numai cînd la recomandarea profesorului de dans am închis ochii şi m-am distanţat vizual de experienţa dansului, apropiindu-mă în consecinţă de cea auditivă, tactilă, energetică, am început să-mi sinconizez mai uşor paşii cu cei ai partenerului de tango, pentru că tangoul nu e matematică, e comunicare, încredere, creativitate, spontaneitate, improvizaţie, armonie în doi, chiar şi atunci cînd corpurile nu se ating.

Abia la sfărşitul lecţiei de dans am realizat că atît timp cît a durat acest curs de tango nu m-am gîndit la nimic altceva. Tango-ul te absoarbe complet din lumea exterioară, atît timp cît dansezi nu te mai frămîntă nicio grijă cotidiană. " Citeste toată povestea...