Lectii de tango – initiere, lunar

Lectii de tango – initiere, lunar vă invităm la cursuri de tango argentinian în Bucuresti la Tangotangent – din 20 noiembrie ora 20.30 cu Daniel Măndiță si Andreea Minculescu.

În fiecare lună, Tangotangent organizează in Bucuresti, cursuri de tango argentinian de nivel începător – pentru adulți care n-au mai dansat niciodată.

Te invităm LUNI – 20 nov la prima lectie de prezentare a cursului de initiere in tango de la ora 20.30  “Tango Principiantes”, curs de dans – tango pentru incepatori care dureaza două luni.

OferTA TANGO de NOIEMBRIE! Înscrie-te AICI!

Vino si abonează-te cu partener (ea si el)  si aveți reducere 100 Ron – plătiți împreună doar 300 RON (in loc de 400) la prima luna de cursuri de tango argentinian.

Vino si abonează-te singur (schimbăm partenerii la lecții)  si ai reducere 35 Ron – plătești doar 165 RON (in loc de 200) la prima luna de cursuri de tango argentinian.

Abonamentul pentru o luna de curs include 12 lectii de dans – 8 lectii (lunea si miercurea de la 20.30 la 22.00) si 4 sesiuni de practica de tango, programate duminica intre 18.00 si 22.00

Completează formularul de înregistrare aici, apoi te asteptam singur sau însotit direct la studioul de dans Estudio Tango Real, in bulevardul Pache Protopopescu 43A (zona Matei Voievod intersectie cu Popa Nan, vis-a-vis de Scoala Iancului).

La lecțiile de tango participă oameni ca tine, dornici sa invete să danseze. Ne întâlnim, ne cunoaștem, povestim despre aceste cursuri de tango argentinian, despre istoria si muzica de tango. E posibil să facem împreună si primii pasi de tango, singuri sau impreuna cu un partener pe care-l gasim la lectie.

 

laura-huiban-tango-social-club-bacau"Am încercat inutil, ca un “control freak” ce sînt în unele situaţii noi pentru mine, să fac scheme mentale ale mişcăriii picioarelor pe podea, să număr paşii mei, să urmăresc paşii partenerului pentru a încerca să-i intuiesc următoarea mişcare, însă n-am reuşit astfel decît să mă încurc.

Şi numai cînd la recomandarea profesorului de dans am închis ochii şi m-am distanţat vizual de experienţa dansului, apropiindu-mă în consecinţă de cea auditivă, tactilă, energetică, am început să-mi sinconizez mai uşor paşii cu cei ai partenerului de tango, pentru că tangoul nu e matematică, e comunicare, încredere, creativitate, spontaneitate, improvizaţie, armonie în doi, chiar şi atunci cînd corpurile nu se ating.

Abia la sfărşitul lecţiei de dans am realizat că atît timp cît a durat acest curs de tango nu m-am gîndit la nimic altceva. Tango-ul te absoarbe complet din lumea exterioară, atît timp cît dansezi nu te mai frămîntă nicio grijă cotidiană. " Citeste toată povestea...