Conferința Tango Artă Urbană și Lecție introductivă de tango de Noaptea Muzeelor

Conferință-interviu-podcast & lecție introductivă de tango argentinian (acces gratuit)

Sâmbătă 18 mai, începând cu ora 18:45, la etajul 3 al Corpului Vechi al Universităţii de Arhitectură şi Urbanism Ion Mincu, intrarea din Str. Biserica Enei, va avea loc conferința-interviu-podcast „Tango - Artă urbană & oglindă urbană”.  

Conferinta face parte din seria de evenimente naționale „Noaptea muzeelor” și va fi urmată la 20.15 de lecția introductivă de tango.

Moderatoarea Miruna Munteanu (jurnalistă și pasionata de tango argentinian) va discuta cu Daniel Măndiță (profesor, coregraf și dansator de tango argentinian) despre dans, despre țări, orașe și locuri unde dansăm, despre dimensiunea personală și dimensiunea urbană a acestui dans paradigmatic și personal care este tangoul argentinian.

Conferița-interviu-podcast, un concept hibrid, urban și modern, care (se) definește și ne definește, va fi transmisă simultan pe multiple platforme de social media (Youtube, Facebook si Instagram) și se va încheia cu o scurtă sesiune de Q&A, 

Vă invităm să veniți personal (singur sau însoțit de prieteni) la conferința și apoi să participați la lectia introductiva gratuită de tango.

LOCAȚIA: Etajul 3 din Corpul Vechi al UAUIM, intrarea din Str. Biserica Enei nr. 1

ORA: 18.45 - Conferința

ORA: 20.15 - Lecția introductivă de tango

DATA: Sâmbătă, 18 mai 2024.

Accesul la conferință și la lecția introductivă de după este gratuit.

Info la 0721284428

Vezi live conferința mai jos 🙂