todo gancho

Todo Gancho Seminar

Todo Gancho Seminar

Din 5 februarie va invitam la o serie de 8 seminarii ale CURSULUI de SPECIALITATE cu Daniel Mandita si Amalia Iscu, martea și joia de la 20.30 la 22.00!

Ce este cursul de specialitate?
Cursul de specialitate este un format de studiu care se concentrează asupra câtorva tehnici fundamentale în tangoul argentinian (de ex. sacada, gancho, boleo etc) sau asupra câtorva principii fundamentale în tango (de ex. improvizație, muzicalitate etc). Fiecare modul al cursului are 8 lecții (aproximativ o lună) și este poziționat pe trei nivele progresive de dificultate.

Cursul de specialitate de luna aceasta este de nivelul 1

Temele de lucru sunt:

1. Tehnică individuală pentru gancho pentru bărbați și femei; exerciții de poziționare și relaxare; puncte de contact în poziția de gancho
2. Tehnică individuală pentru gancho pentru bărbați și femei; exerciții de poziționare și relaxare; traiectoria de ieșire din gancho
3. Tehnică individuală și de cuplu pentru gancho; gancho în pasul spate; sisteme, gancho exterior vs gancho interior; ieșirea din gancho
4. Tehnică individuală și de cuplu pentru gancho; gancho în pasul spate; sisteme, gancho exterior vs gancho interior; ieșirea din gancho
5. Tehnică individuală și de cuplu pentru gancho; combinație de gancho pentru studiul axei și dinamicii în gancho (I)
Tehnică individuală și de cuplu pentru gancho; combinație de gancho pentru bărbați și femei pentru studiul axei și dinamicii în gancho (II)
Tehnică individuală și de cuplu pentru gancho; combinație de gancho pentru bărbați și femei pentru studiul axei și dinamicii în gancho (III)
Tehnică individuală și de cuplu pentru gancho; combinație de gancho pentru bărbați și femei pentru studiul axei și dinamicii în gancho (IV)

 

Aici te abonezi și ai reduceri!Spune-ne care e opțiunea ta și îți trimitem codul promo de reducere.

Tango Senior este un  cod promo care aplică o reducere de 60 USD la cumpărarea a 4 episoade pe platformă. Cu el poți cumpăra 4 episoade cu doar 79 USD în loc de 116 USD (29 x 4). Diferența de 19 USD (79$ - 60$) o plătești pe platformă.

Tango Junior este un cod promo care aplică o reducere de 20 USD la cumpărarea unui episod pe platformă. Cu el poți cumpăra un episod cu doar 29 USD în loc de 39 USD, iar diferența de 9 USD (39$ - 29$) o plătești pe platformă.

Tango Basic este un cod promo de 10 USD aplică o reducere de 60 USD la cumpărarea unei lecții introductive pe platformă. Cu el poți cumpăra cu doar 15 USD în loc de 19 USD. Diferența de 5 USD (15$ - 10$) o plătești pe platformă.