Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Tango Mattrix Retreat, 1-5 iunie

01/06/2017 - 05/06/2017


Tango Mattrix Retreat, 1-5 iunie

Vine, vine tango-varaaaaa!!! Deci e timpul sa ne bucuram de soare la mare si sa ne distram pe plaja!

Prin urmare ne face placere sa va invitam pe malul Marii Negre intr-un weekend intensiv dar relaxant... in pasi de tango argentinian. TOATA lumea e BINEVENITA!

Inregistrare aici: https://goo.gl/G4iDs1

Weekendul ales este 1-5 iunie 2017
Locatia: Hotel Ammon din Venus, Constanta, Romania
Distanta (auto): cca. 270 km (din care 200 de autostrada)
Durata calatoriei: 2-3 ore (in functie de sofer)

Tango studiat: 6 ore de workshopuri intensive TANGO MATTRIX cu Daniel Mandita si Amalia Iscu
Tango dansat pe-nserat: 4 milongi tematice (you'll love them) 😉

Cazare: in camere duble sau single (in functie de disponibilitati)
Masa: mic dejun inclus in pachet
Pachet Black Sea Mattrix Retreat:
Participanti (tango and friends): cca. 40-50

PRET PACHET: 500 RON (3 nopti) sau 590 (4 nopti)
Locurile sunt limitate!
Avans necesar la inregistrare 200 RON. Plata finala pana pe 23 mai!

TEMATICA - Tango Matrix (Re-Loaded)

În continuarea workshopurilor de explorare din 2015 numite ‘Tango Matrix’ vom adăuga două noi workshopuri: ‘Putere, puteri’ și ‘Centru, centri’.

Tango Matrix este o metodă de lucru bazată pe exerciții de conștientizare corporala ghidate iar principalala sursa de cunoștințe ești tu, dansul tău și corpul tău. Workshopurile ‘Tango Matrix’ sunt intense dar deschise tuturor dansatorilor de tango, indiferent de nivel. Este bineînțeles necesară o familiaritate prealabilă cu conceptele din tangoul argentinian (condus&urmat, structuri fundamentale, codurile de dans etc).

Primul workshop al seriei este: ‘Putere, puteri’ - 3 ore

De unde ne luăm putere pentru a ne mișca? ◊ Ce înseamnă împins în sol? ◊ Când schimbăm piciorul ‘de bază’? ◊ Câtă greutate transferăm atunci când pășim? ◊ Cum trecem prin punctul de ‘peso repartido’? ◊ Ce înseamnă să rulezi talpa atunci când calci?

Puterea din mișcări înseamnă abilitatea de a accelera, a încetini, a te opri, a porni fără pregătire. Din acest punct de vedere, puterea piciorului de bază este esențială pentru a controla mișcarea, a reveni în poziția inițială, a încetini sau a accelera.

Folosirea piciorului de bază este strâns legată de maniera de a păși: pasul generează putere și în același timp absoarbe putere. Dualitatea comprimare-expansiune sau amortizare-propulsie stă la baza mișcării din tango.

În acest workshop vom explora accesul la puterea provenită din baza mersului.

Al doilea workshop al seriei este: ‘Centru, centri’ - 3 ore

Ce înseamna ‘centru’ și unde este? ◊ De unde creez mobilitatea mișcărilor? ◊ Greutate vs mobilitate ◊ De ce nu pot disocia? ◊ Axa, centru, rotație internă ◊ Cum înțelegem mișcarea ‘din piept’?

Centrul de greutate, centrul ‘din piept’, centrul intern de liniște necesar mișcării… fiecare are sensul lui și rolul lui specific. Centrul din partea superioară a corpului este cel care permite mobilitate internă și claritatea mișcării. Însă pentru a-l putea folosi trebuie să îl înțelegem.

Mobilitatea internă este folosită atât în marcaj cât și în disociere și creează abilitatea de rotație în axă făra a apela la surse externe de forță (împins, tras etc)

În acest workshop vom explora accesul la mobilitatea părții superioare a corpului.

Vrei un preview dintr-un episod?Lasă-ne adresa de email îți vom trimite un fragment

Details

Start:
01/06/2017
End:
05/06/2017
Event Tags:
, , ,

Venue

Hotel Ammon, Venus
Strada Dem Rădulescu
Venus, Constanta 905504 Romania
+ Google Map

Organizer

Tangotangent
Phone:
+40721284428
Email:
conectat@tangotangent.ro
Website:
http://www.tangotangent.ro
Aici te abonezi și ai reduceri!Spune-ne care e opțiunea ta și îți trimitem codul promo de reducere.

Tango Senior este un  cod promo care aplică o reducere de 60 USD la cumpărarea a 4 episoade pe platformă. Cu el poți cumpăra 4 episoade cu doar 79 USD în loc de 116 USD (29 x 4). Diferența de 19 USD (79$ - 60$) o plătești pe platformă.

Tango Junior este un cod promo care aplică o reducere de 20 USD la cumpărarea unui episod pe platformă. Cu el poți cumpăra un episod cu doar 29 USD în loc de 39 USD, iar diferența de 9 USD (39$ - 29$) o plătești pe platformă.

Tango Basic este un cod promo de 10 USD aplică o reducere de 60 USD la cumpărarea unei lecții introductive pe platformă. Cu el poți cumpăra cu doar 15 USD în loc de 19 USD. Diferența de 5 USD (15$ - 10$) o plătești pe platformă.